Kim Kardashian geeft extravagant verjaardagsfeest voor dochter Chicago

Het feest in Alice in Wonderland-thema trok heel wat bekijks op social media.

Afgelopen week op 15 januari vierde Chicago West, het derde en tevens jongste kind van Kim Kardashian en Kanye West haar eerste verjaardag, en dat werd uitgebreid gevierd binnen de Kardashian-familie. Zo werd het eenjarige meisje al verrast met een mini-Mercedes van haar tante Kourtney Kardashian, maar nu heeft ze haar eerste verjaardag groots mogen vieren. Moeder Kim organiseerde een extravagant kinderpartijtje, compleet in Alice In Wonderland-stijl.

Alice in Wonderland

Een Kardashian-feest is natuurlijk niet compleet zonder een buitensporig, over-de-top themafeest dat voor ieder normaal mens een fortuin zou kosten. Alleen het kerstfeest van de familie, waarbij Kim en Kanye's huis in Californië werd omgetoverd tot een heus winter wonderland, zou al meer dan een miljoen dollar hebben gekost. Voor de verjaardagen van hun kroost maakt het stel geen uitzondering. Chicago's kinderfeestje was compleet in Alice in Wonderland-thema, inclusief een echt labyrint met rozen, zoals die van de Queen of Hearts, en een grote verjaardagstaart van drie lagen. Bekijk onderstaand de beelden op Instagram Stories.

Green, Grass, Wall, Furniture, Shrub, Room, Couch, Hedge, Interior design, Plant,
Instagram Stories
Food, Comfort food, Meal, Floristry, Table, Buttercream, Icing, Cuisine, Centrepiece, Tableware,
Instagram Stories
Cake, Cake decorating, Sugar paste, Fondant, Birthday cake, Pasteles, Icing, Dessert, Baked goods, Buttercream,
Instagram Stories

Beroemde gasten

Natuurlijk waren er ook beroemde vrienden van het stel aanwezig op Chicago's feestje. Nadat Chrissy Teigen en John Legend vorig weekend zelf een groot feest gaven in James Bonds Casino Royale-thema, werd het koppel nu op hun beurt uitgenodigd om het themafeest van de Kardashians bij te wonen. De 5-jarige Luna, dochter van Chrissy en John, is goed bevriend met Kim en Kanye's oudste dochter North, en ook het jongste kind van het stel, Miles, was van de partij. 'Fijne verjaardag Chicago! Bedankt dat we erbij mochten zijn,' aldus Chrissy op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity