Zanger Chris Brown gearresteerd in Parijs op beschuldiging van verkrachting

De Amerikaanse R&B-zanger Chris Brown is in Parijs opgepakt nadat een 24-jarige vrouw hem heeft beschuldigd van verkrachting, zo meldt NOS.nl.

Fashion, Cool, Muscle, T-shirt, Rapper,
Getty Images

Chris Brown is gisterochtend opgepakt in Parijs nadat een 24-jarige vrouw hem heeft beschuldigd van verkrachting, zo meldt NOS.nl. Bronnen binnen de Franse autoriteiten hebben bevestigd dat de 29-jarige R&B zanger sinds maandagochtend in hechtenis zit.

Rihanna

Chris Brown heeft een verleden met geweld. Zo werd hij in 2009 veroordeeld voor de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna. Hij kreeg daarvoor destijds 1400 uur taakstraf en een contactverbod van vijf jaar opgelegd. Twee jaar geleden was het weer raak; een vrouw beweerde dat Brown haar had bedreigd met een pistool, waarna zijn huis in Los Angeles onderzocht werd door agenten. Gisteren deed een vrouw aangifte met de verklaring dat ze ‘in de nacht van 15 op 16 januari door Brown en twee andere mannen seksueel is misbruikt in een kamer van een luxehotel in Parijs. Ze had de mannen ontmoet in een club,’ zo meldt NOS.

R. Kelly

Het nieuws komt een week nadat bekend werd dat R&B-ster R. Kelly eindelijk wordt vervolgd voor zijn misdaden van verkrachting en seksueel geweld. Net als Kelly heeft het publiek Chris Brown keer op keer vergeven voor zijn daden. Wie heeft er niet gedanst op Browns liedjes, zelfs na het verschrikkelijke incident met Rihanna? Lees er hier het betoog van Clarice Gargaard over waarom we moeten stoppen met de kunst van de kunstenaar te scheiden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity