Meghan Markle en prins Harry zijn een milieuvriendelijke kinderkamer aan het maken

Volgens de Britse pers zijn de plannen voor de kinderkamer in Frogmore Cottage bijna rond.

Event, Tradition, Vacation, Child, Tourism,
Getty Images

De Royal Baby laat nog maar een paar maanden op zich wachten (Meghan verklapte zelf in welke maand de baby geboren wordt), meer dan logisch dus dat prins Harry en Meghan Markle zich aan het voorbereiden zijn op zijn of haar komst. De aanstaande ouders zijn naar verluidt een milieuvriendelijke kinderkamer aan het maken.

Biologische verf

Volgens de Britse pers zijn de plannen voor de kinderkamer in Frogmore Cottage bijna rond. De hertog en hertogin van Sussex hebben gekozen voor een milieuvriendelijke kamer met veganistische en biologische verf. Meghan Markle en prins Harry zouden gekozen hebben voor The Organic & Natural Paint Co., een Brits bedrijf dat biologische en natuurlijke verf verkoopt. Naar de kleur blijven we gissen, maar met verf met namen als Yorkshire Fog Grass en Lords and Ladies komen de royals er vast wel uit.

Soho House meets Frogmore Cottage

De geruchten gaan de ronde dat het stel de hulp heeft ingeschakeld van interieurexpert Vicky Charles van Charles & Co design studio. Charles was twintig jaar lang verantwoordelijk voor het interieur van hotelketen Soho House – die inmiddels een meer dan mooie vestiging in het centrum van Amsterdam heeft – en opende haar eigen design studio in 2016. Eerder werkte ze met beroemdheden als George en Amal Clooney en Victoria en David Beckham, to name but a few.

Meghans zwangerschapslooks zijn al een inspiratie voor velen, laten we hopen dat haar milieuvriendelijke eco-kinderkamer ook het goede voorbeeld geeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle