Kijk binnen in de gigantische walk in closet van Chiara Ferragni

Van haar enorme tassencollectie tot haar unieke designer pieces.

Closet, Room, Footwear, Boutique, Outlet store, Interior design, Building, Shoe, Furniture, Home,
Chiara Ferragni

Een van 's werelds bekendste influencers Chiara Ferragni staat naast haar baan als influencer bekend als een waar mode-icoon. Sinds het begin van haar carrière met de start van The Blonde Salad is de Italiaanse te vinden bij talloze shows tijdens verschillende fashion weeks in de meest bijzondere looks. Maar ook off-duty is de 31-jarige immer stijlvol gekleed. En waar bewaart iemand die in de modewereld werkt al haar mode-items, die van onschatbare waarde zijn? Juist - in een immense walk in closet. Chiara toont exclusief aan Vogue haar garderobe in haar persoonlijk samengestelde kast - Carrie Bradshaw eat your heart out! Neem een kijkje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Accessoires en schoenen

Eerder gaf Chiara Ferragni een heuse closet tour op haar Instagram-tv account, waar we een van de meest geliefde kamers van de influencer kunnen aanschouwen. In de kast van Chiara zien we al haar kleding netjes opgestapeld op de planken of hangend aan goud-kleurige rekjes. Opvallend is de hoeveelheid prominente ruimte die Ferragni reserveert voor haar accessoires en schoenen, zo zien we rekken vol met enkel tassen (netjes per merk opgesteld), brillen, sieraden en schoenen. De influencer met meer dan vijftien miljoen volgers op Instagram staat er dan ook om bekend een voorliefde te hebben voor accessoires. Ook de verschillende trouwjurken die Ferragni tijdens haar bruiloft met rapper Fedez droeg passeren de revue, net zoals de vele favoriete looks van de influencer. Chiara's closet-space werd persoonlijk voor haar samengesteld en ingericht door interieurbedrijf Westwing, in overeenstemming met de sfeer en de smaak van Chiara. De items die voor Chiara's kast zijn gebruikt, zijn vanaf vandaag beschikbaar op de online shop van Westwing.

Interior design, Room, Pink, Furniture, Fashion, Table, Design, Photography, Sitting, Living room,
Chiara Ferragni
Room, Blue, Furniture, Red, Interior design, Closet, Textile, Home, Building, Chair,
Chiara Ferragni
Table, Product, Furniture, Glass, Interior design, Room, Architecture, Coffee table, Dining room, Rectangle,
Chiara Ferragni
Room, Furniture, Table, Interior design, Closet, Floor, Boutique, Coffee table, Living room, studio couch,
Chiara Ferragni

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity