The Weeknd is de Instagram Husband van je dromen

Tijdens een uitje in New York City toont The Weeknd zijn liefde voor topmodel Bella Hadid met deze actie.

Street fashion, Jacket, Fashion, Jeans, Snapshot, Leather jacket, Outerwear, Eyewear, Sunglasses, Denim,
Getty Images

Is The Weeknd, of Abel Tesfaye, de droomman van iedere vrouw? Het begint er stilaan op te lijken. De Canadese artiest lijkt overduidelijk klaar te zijn voor de volgende stap in zijn relatie met half-Nederlands topmodel Bella Hadid. Naast zijn grote liefde op handen te dragen en haar te verwennen met de leukste uitjes, bewijst Abel maar weer dat hij een voorbeeldig vriendje is.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Flashen met liefde

Bella Hadid, die zowat elke dag in de schijnwerpers staat, is paparazzi die voor haar deur staat meer dan gewoon. Al zou je dan denken dat Bella genoeg fotomateriaal heeft om haar Instagram-account een jaar van content te voorzien, het liefst laat ze haar fotograferen door vriendje Abel. Willen of niet, de Starboy-zanger werd officieel gebombardeerd tot voorbeeldige Instagram Husband tijdens een fotosessie op de straten van New York City. Zijn grote trotse glimlach verraadt dat de liefde tussen de twee nog steeds groot is. Hadid hulde zichzelf in een zwart bomberjack, met daaronder een neongele Marc Jacobs hoodie ontworpen door Ava Niuri, een nylon zip-flare broek en een paar zwarte Nike AirMax, haar bekende dunne zonnebril vervolledigde de look. Tesfaye zag er al even cool uit met z'n grote kaki bomber. Zijn accessoire van de dag? Zijn iPhone, om foto's te maken van zijn geliefde. 14 februari is nog even wachten, al lijkt het voor Bella en Abel elke dag Valentijnsdag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity