Meghan Markle en prins Harry vieren Valentijn dit jaar apart

Het Britse koninklijke paar viert dit jaar Valentijnsdag apart om deze reden.

Fashion, Standing, Event, Suit, Outerwear, Formal wear, Coat, Electric blue, Overcoat, Blazer,
Getty Images

Terwijl de nu zes maanden zwangere Meghan Markle haar handen vol heeft met haar taak als Patron van verschillende liefdadigheidsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk, zit ook prins Harry niet stil. Het Britse koninklijke koppel heeft zelfs zo'n druk bezette agenda's dat Valentijnsdag moet wijken. De hertog en hertogin van Sussex zullen hun eerste Valentijn als getrouwd koppel niet samen doorbrengen, dat meldt Kensington Palace.

Ijskoude Valentijn

Prins Harry zal op Valentijnsdag niet aan de zijde van zijn zwangere vrouw zitten om haar te verrassen met honderd rode rozen. In plaats daarvan zal hij de dag doorbrengen bij Exercise Clockwork waar hij een militaire training zal uitoefenen, zo'n 200 mijl binnen de poolcirkel in Bardufoss, Noorwegen. Prins Harry, die tien jaar in het leger heeft gediend, nam de titel als kapitein-generaal van de Royal Marines over van zijn grootvader Prins Philip in 2017. Tijdens de training in Noorwegen bij Exercise Clockwork zal hij militaire dienstleden, vliegtuigbemanningen en ingenieurs ontmoeten. De kans dat de zwangere Meghan Markle meereist naar Noorwegen is klein. Gelukkig hebben de twee nog genoeg tijd om quality time met z'n tweeën te spenderen, voor de royal baby verwacht wordt. Of zal prins Harry - Christian Grey's-gewijs - de dag zelf toch nog terugvliegen met zijn jet om Meghan chocolade in hartjesvorm te voeren op 14 februari?

Suit, Clothing, Formal wear, Blazer, Tuxedo, Outerwear, Fashion, Pantsuit, Footwear, White-collar worker,
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle