Serena Williams transformeert in Beyoncé in deze spectaculaire Lip Sync video

De Amerikaanse tennisster verrast het publiek bij het Amerikaanse programma Lip Sync Battle door waanzinnige Beyoncé transformatie.

image
Getty Images

Serena Williams en Beyoncé, dat zijn twee handen op één buik. In 2016 kreeg het Amerikaanse tennisicoon een plaats op het podium van het laatste optreden van Beyoncé's The Formation World Tour in New Jersey. En nodigde Beyoncé Williams uit om in haar Lemonade-videoclip Sorry een gastrol te spelen. Nu maakt Williams een comeback en transformeert zelfs volledig in haar goede vriendin Queen Bee.

image
YouTube

Playback battle

Het was een kwestie van timing dat Serena een keer in Beyoncé zou transformeren. Zo geschiedde; Serena Williams maakte een gastoptreden tijdens het Amerikaanse Lip Sync Battle waar beroemdheden het tegen elkaar opnemen in een playback-battle. Tijdens de nieuwste aflevering crasht Williams de battle van Sports Illustrated-model Brooklyn Decker die het opneemt tegen haar man en tennisster Andy Roddick. In een preview van de aflevering is Serena Williams te zien als Beyoncé, inclusief strakke zwarte body suit en gouden statement halsketting. Het publiek wordt gek – zoals ook onder andere Chrissy Teigen die even niet weet op welke planeet ze leeft.

Hier om te winnen

'Je verscheen in de video met Beyoncé, natuurlijk, hoe was het om het live te doen voor de menigte hier?', vroeg Lip Sync Battle co-host LL Cool J in de previewclip. 'Oh mijn god, het was zo leuk!', zegt Williams. 'Het was zo leuk, we zijn hier om dit te winnen.' We hadden geen andere positieve instelling verwacht van de competitieve tennisster, die duidelijk niet alleen op het tennisveld de prijzen mee naar huis wil nemen. Bekijk de video hier:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws