Er komt een film over het leven van Céline Dion

Een film geïnspireerd op het leven van de Canadese zangeres zal volgend jaar verschijnen.

Photographer, Camera, Lens, Cameras & optics, Digital camera, Single-lens reflex camera, Video camera, Camera lens, Film camera, Camera operator,
Getty Images

Céline Dion was de afgelopen tijd meerdere malen te bewonderen in de mooiste couture looks tijdens de couture week in Parijs waarmee haar status als mode-icoon wederom werd bevestigd. Nu blijkt dat er een film in de maak is over de Canadese zangeres, gewijd aan het persoonlijke en professionele leven van de 50-jarige zangeres.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Persoonlijk verhaal

Céline en haar platenlabel bevestigen de komst van een film geïnspireerd op het leven van Dion. De film krijgt heel toepasselijk de titel The Power of Love, afgeleid van het iconische nummer van Dion uit begin jaren negentig. In de film zullen details over het leven van de zangeres aan bod komen. Zo wordt er ingegaan op de jeugd van de zangeres die opgroeide in het Franstalige Canadese Quebec als jongste van veertien kinderen. De relatie met haar ouders, vrienden en familie wordt uitvoerig besproken, net zoals de relatie met haar man en manager René Angélil, die vorig jaar plotseling overleed na een lange strijd tegen kanker.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Krachtig liefdesverhaal

De film is geen documentaire en zal dus door acteurs worden gespeeld. De Franse actrice Valérie Lemercier zal de rol die afgeleid is van Dion vertolken, en is tevens de regisseur van de film. Lemerciers personage zal niet Céline Dion heten maar is een personage genaamd Aline, een jonge vrouw die opgroeit in een groot Canadees gezin, ontdekt wordt in haar tienerjaren en vervolgens uitgroeit tot een wereldwijde sensatie, net zoals Dion. Het productiebedrijf stelt dat de film een ware homage zal worden aan het leven van de zangeres. In een interview met Variety laat de Franse actrice weten zeer geïnspireerd te zijn geweest door het persoonlijke verhaal van Dion en haar relatie met haar man: 'Ik ontdekte de kracht van hun liefdesverhaal en hun geweldige humor, en ik vond het inspirerend te zien hoe een klein meisje de grootste ster op aarde werd.' The Power of Love wordt uitgebracht in het najaar van 2020.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity