Victoria's Secret-model Lily Aldridge is bevallen van een zoon

En dit is zijn bijzondere naam.

lily-aldridge-bevallen
Terry WyattGetty Images

Victoria's Secret-model Lily Aldridge is bevallen van haar tweede kind. Zo mocht ze samen met haar man, Kings Of Leon-frontman Caleb Followill, vorige week een zoon verwelkomen. Het stel koos de naam Winston Roy Followill voor hun kersverse baby boy.

Lily Aldridge bevallen

Lily beviel op dinsdag 29 januari en maakte afgelopen zaterdag het nieuws zelf bekend via Instagram, waarop ze een zwart-witfoto plaatste van twee babyvoetjes. In het bijschrift onthulde het 33-jarige model de naam van haar tweede kindje, Winston Roy Followill. Even later verwijderde ze de post, maar fans en verscheidene media hebben screenshots weten te maken (waaronder ondergetekende).

image
Lily AldridgeInstagram

Tweede kind

Het Victoria's Secret-model, die de laatste show van het lingeriemerk in november 2018 miste door haar zwangerschap, is al sinds 2011 getrouwd met de 37-jarige Followill, met wie ze in 2012 haar eerste kind mocht verwelkomen: de inmiddels 6-jarige Dixie Pearl. In augustus vorig jaar maakte het model bekend opnieuw zwanger te zijn. Ze deed dit door een bikinifoto van zichzelf te plaatsen met in het bijschrift 'Surprise!'

View this post on Instagram

Family FunDay 🐄🎡🥜

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws