Kylie Jenner hint zelf op een tweede zwangerschap en het internet is compleet in de war

Verwacht Kylie echt haar 'baby nr. 2' of houdt ze iedereen voor de gek?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nog geen twee weken geleden klonken de eerste geruchten over een vermeende tweede zwangerschap voor Kylie Jenner. Zo plaatste de Keeping Up With The Kardashians-ster en tevens beautymogul een verdachte tweet waarin ze zei binnenkort 'groot nieuws' aan te zullen kondigen. Gezien een bron heeft onthuld dat Kylie niet te lang zou willen wachten om de 1-jarige baby Stormi Webster een broertje of zusje te bezorgen, zou het zomaar kunnen dat ze opnieuw zwanger is van haar vriend, rapper Travis Scott (die al aangegeven heeft 'binnenkort' te willen trouwen met de jongste Jenner). Nu reageert de realityster op alle commotie door een cryptische Instagram-post te plaatsen, waarin ze zelf hint op 'baby nr. 2'.

Baby nr. 2?

Op de bewuste foto zien we Jenner en Scott samen zitten op een trap met Kylie's armen om de nek van haar vriend (plus een giga zwarte Hermès Birkin-tas, maar goed). In het bijschrift staat 'Baby #2' met een vraagteken, waarmee Jenner lijkt te hinten op een eventuele zwangerschap, maar alsnog geen duidelijk schept.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de reacties is dan ook een hoop verwarring te lezen, en ook zijn er een flink aantal volgers die hopen dat Kylie het meent. Een greep uit de reacties: 'Is dit echt? Ik hoop dat het echt is', 'Kan niet wachten op de volgende Webster-baby' en 'Vertel het ons, Kylie!' Anderen denken dat de 21-jarige Jenner ons allemaal voor de gek houdt en dat ze al teasend verwijst naar haar echte 'baby nr. 2', haar vriend Travis Scott. We weten allemaal dat Kylie een meester in het geheim houden van haar zwangerschappen, wat wel bleek uit de tijd dat ze in verwachting was van Stormi. Zo speculeerden diverse media maandenlang over Jenners zwangerschap, maar bevestigde noch ontkende ze het nieuws. Het zou dus zomaar kunnen dat de beautymogul er opnieuw alles aan doet om een eventuele tweede zwangerschap vaag te houden. We keep you posted!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity