Gisele Bündchen vertelt eindelijk de reden achter breuk met Leonardo DiCaprio

Het Braziliaanse model laat in een nieuw interview weten waarom ze juist met Dicaprio brak.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het liefdesleven van Leonardo DiCaprio is al jarenlang een soap op zich. Al lijkt het erop dat de casanova nu toch echt zijn hart heeft verloren aan Camila Morrone. De acteur en milieu-voorvechter (44) is nu meer dan een jaar samen met Morrone (21), een Argentijns-Amerikaans model en actrice. Maar wie al langer fan is van DiCaprio, weet dat hij in 2000 het heetste Hollywood-koppel vormde met Braziliaans model Gisele Bündchen. Veertien jaar na de relatiebreuk tussen het koppel, klapt de 38-jarige Bündchen uit de biecht in een nieuw interview.

Paniekaanvallen

In gesprek met Porter Magazine vertelt Gisele eindelijk de reden achter breuk met Leonardo DiCaprio. Daaruit blijkt dat zij een eind maakte aan hun vijf jaar durende relatie omdat het een gebrek aan diepgang had en haar levensstijl helemaal wou omgooien. Een stap die ze alleen kon maken zónder hem. In haar nieuwe boek Lessons: My Path to a Meaningful Life, vertelde ze eerder al dat ze zich als model altijd erg onzeker voelde, waarmee ze werd geconfronteerd, waaronder claustrofobie, paniekaanvallen en gedachten over zelfmoord. Aan Porter Magazine zegt ze nu: 'Toen ik met mijn paniekaanvallen moest omgaan, had ik niet het gevoel dat ik het met iemand kon delen', aldus het model. 'Niet langer wilde ik mezelf nog verdoven met roken, drinken en te veel werken. Ik werd me er steeds meer van bewust dat ik ervoor koos om het over een andere boeg te gooien. Ik vroeg mezelf af of ik alleen was in mijn zoektocht naar meer diepgang en of hij dezelfde bleef. Uiteindelijk was het antwoord daarop helaas ja.' Gisele is nu moeder van twee kinderen en getrouwd met American footballer Tom Brady, die afgelopen zondagnacht de Superbowl won met de New England Patriots.

Suit, Red carpet, Event, Carpet, Premiere, Formal wear, Tuxedo, Hairstyle, Fashion, Flooring,
Leonardo DiCaprio en Gisele Bündchen tijdens de Oscars in 2005.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity