Gwyneth Paltrows lifestyle en wellnessmerk Goop komt naar Netflix

Goed nieuws: Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow komt naar Netflix met haar eigen lifestyle- en wellnessmerk Goop

image
Getty Images

Haal je helende kristallen uit de kast! Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow, bekend van onder andere de Oscar winnende film Shakespeare in Love, komt met haar lifestyle-en wellnessmerk en online platform Goop naar Netflix.

Spirituele gezondheid

De GOOP Netflix-serie, zo meldt Variety, wordt gehost door Paltrow zelf. In de afleveringen die ongeveer 30 minuten duren gaat Paltrow in gesprek met artsen, experts en onderzoekers om problemen met betrekking tot fysieke, spirituele en seksuele gesteldheid te onderzoeken en aan te kaarten. Elise Loenen, hoofd van content van Goop.com, geeft aan dat de Goop-lezer graag naar Netflix kijkt. 'Voor de meer strategische en grotere verhalen die wij willen vertellen was er een TV budget nodig. Er is uiteraard geen betere partner dan Netflix hierin.'

Opgericht in 2008 zal de driemaandelijkse geprinte publicatie van Goop magazine de publicatie hervatten na de première van de Netflix docu-serie. De release datum is nog niet officieel bekend gemaakt. Wij zitten in ieder geval al klaar met een jade gezichtsroller in de hand.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix