Oude schoolvriendin onthult foto van bijna onherkenbare Meghan Markle

Jeugdvriendin Katharine McPhee deelde een oude foto op Instagram waarbij beide tieners te zien zijn met een heftige make-up look.

The Duchess Of Sussex Visits Association Of Commonwealth Universities
Max Mumby/IndigoGetty Images

Dat Meghan Markle's beautytransformatie door de jaren heen voor wel wat gespreksstof kan dienen, is bekend. Nu blijkt dat de hertogin van Sussex een lange weg is afgegaan tot de natuurlijke schoonheid die ze nu is. Of was het allemaal een act?Jeugdvriendin Katharine McPhee postte een foto op Instagram waarbij beide tieners stevig uitgedost zijn. Gelukkig ging het om een foto achter de schermen van een theatervoorstelling op school.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Heftige make-up look

Voordat Meghan Markle aan haar succesvolle carrière als actrice in Suits begon, zijn er wat repetities aan voorafgegaan. Dat blijkt wanneer schoolvriendin Katharine McPhee een foto uit de oude doos haalt. Dunne, fel ingekleurde wenkbrauwen, een zwarte smokey eye, rode wangen en kersenrode lippenstift. Een bijna niet te herkennen Meghan poseert voor de lens van de analoge camera. McPhee, die volgende maand te zien is in de musical Waitress, schreef onder de foto op Instagram: 'Meghan en ik speelden als kinderen samen in musicals. Ze werd de hertogin van Sussex en ik ben uitgegroeid tot de ster van West End, dus hetzelfde leven als je het mij vraagt. #TBT'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle