Jennifer Lawrence bevestigt verloving met vriend

De 28-jarige Oscarwinnaar bevestigt nu de geruchten.

90th Annual Academy Awards - Arrivals
Dan MacMedanGetty Images

Na dagen van geruchten en onzekerheid is de kogel door de kerk: Jennifer Lawrence is verloofd met haar vriend Cooke Maroney. De actrice bevestigt het nieuws na de vele geruchten die de ronden deden over het stel sinds Jennifer werd gespot met een diamanten ring om haar vinger.

In de wolken

Een vertegenwoordiger van Lawrence bevestigde het heugelijke nieuws tegenover People Magazine. Page Six was de eerste die het nieuws brak, hoewel toen nog onzeker, nadat bronnen Lawrence met een diamanten ring aan haar vinger hadden gespot tijdens een romantisch diner met Maroney in SoHo, New York. 'Het was een gigantische ring. Het leek alsof ze iets aan het vierden waren en mensen spraken erover', vertelde een bron aan de site. Jennifer heeft sinds juni vorig jaar een relatie met Maroney, die een eigen kunstgalerij runt in New York. Lawrence (28) en Maroney (34) leerden elkaar afgelopen jaar kennen via hun gemeenschappelijke vriendin Laura Simpson. Volgens bronnen zou de actrice het nieuws inmiddels gedeeld hebben met haar naasten en 'compleet in de wolken' zijn, zo meldt People magazine. We kunnen niet wachten tot de grote dag!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity