Kim Kardashian ruilt kerstcadeau ter waarde van 12 miljoen euro dat ze kreeg van Kanye West

De Amerikaanse celebrity kreeg een zeer gul cadeau dat haar toch niet zo goed beviel.

Celebrities Visit Broadway - December 3, 2018
Bruce GlikasGetty Images

Kim Kardashian krijgt immer gulle cadeaus van haar man Kanye West. Zo kreeg Kim eerder een eigen spa in haar huis, duizend rozen voor Valentijnsdag en zagen we een privé-concert in haar huis voor haar verjaardag. Nu blijkt dat Kim K een behoorlijk extravagant kerstcadeau heeft gekregen van haar man tijdens hun extravagante kerstfeest, dat haar echter niet goed beviel. De celebrity wilt haar cadeau, een Miami-appartement ter waarde van 12 miljoen euro, terugbrengen.

'Ze wilde hem niet kwetsen'

Verschillende bronnen lieten aan het Amerikaanse Page Six weten dat het kopel hun verhuisplannen naar het nieuwe vakantiehuis stopzet doordat Kim niet blij was met haar cadeau. Helaas voor het paar zal Kanye de aanbetaling van 600.000 dollar verliezen doordat de definitieve koop niet doorgaat. Een bron liet People Magazine weten dat het appartement niet geheel bij Kim paste: 'Kim is over het algemeen er niet fan van dat Kanye een spontane aankoop van miljarden dollars maakt. Maar Kanye was super enthousiast over de verrassing, dus ze wilde zijn gevoelens niet kwetsen. Kim hield van het appartement en ging er een tijdje mee akkoord voordat ze het appartement bezocht'.

Privacy

Hoewel deze geruchten de ronde doen stelt een vertegenwoordiger van de Amerikaanse rapper dat het koppel het huis niet genoeg privacy vond hebben. Naar verluidt is het paar nu opzoek naar een ander vakantiehuis dat meer afgelegen ligt en meer privacy biedt voor hun gezin. Toch wel jammer, want het appartement heeft vier slaapkamers, vijf badkamers, een privéterras met uitzicht op het strand en heeft veel chique voorzieningen waaronder een eigen fitnessruimte, een zwembad, een spa en een ondergrondse parkeergarage. Wat de echte reden ook zal zijn voor het opgeven van hun gloednieuwe huis, het is goed mogelijk dat het koppel meer ruimte nodig heeft dan dit appartement hen kan bieden. Met de komst van hun vierde kind heeft de familie wellicht besloten om toch een nog groter huis aan te schaffen met meer ruimte voor de kinderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity