Stylist Katy Perry aangeklaagd na verdwijning juwelen

De styliste van de zangeres leende diamanten juwelen die niet zijn teruggebracht naar het juwelenmerk.

59th GRAMMY Awards - Arrivals
Jon KopaloffGetty Images

De verzekeringsmaatschappij Lloyd's of London klaagt Katy Perry's styliste aan na de verdwijning van diamanten juwelen. De styliste gebruikte de sieraden voor de look van de zangeres tijdens uitreiking van de Grammy's in 2017, maar zijn sindsdien niet terug gekomen bij de het juwelenmerk.

Diamanten

Het stylingbedrijf JHSTYLING, opgericht door de persoonlijke stylist van de Perry genaamd Jamie Mizrahi, regelde de juwelen voor de zangeres. De juwelen zijn van het merk Nirav Modi dat zich specialiseert binnen de haute joaillerie. Het uitlenen van sieraden aan beroemdheden voor bijzondere evenementen is iets dat geregeld voorkomt. Lloyd's beweert dat er achttien sieraden zijn uitgeleend, maar dat er slechts veertien zijn teruggebracht. Onder de verdwenen sieraden zouden ringen en een oorbel zitten. De verzekeringsmaatschappij eist voor de vermiste sieraden een vergoeding van ruim 105.000 euro van de styliste.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rare zaak

Volgens de credits die Mizrahi echter op Instagram heeft gepost op de datum van de Grammy's, zien we noch tijdens de rode loper look van de zangeres of de afterparty outfit juwelen van Nirav Modi; in plaats daarvan droeg Perry met juwelen van de merken Lorraine Schwartz en Established Jewelry. Overigens valt het ook op dat de oprichter van het gelijknamige sieradenmerk niet de meest betrouwbare persoon is. Nirav Modi is op de vlucht omdat hij wordt gezien als een van de grootste oplichters binnen de juwelenindustrie en bankfraudeurs van India. Het is onduidelijk of dit iets te maken heeft met de aanklacht aan Perry's styliste. Hoe deze zaak precies in elkaar zit zal dus nog moeten blijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity