Naomi Campbell detoxt minstens vier keer per jaar, vertelt ze tijdens fashionweek

Het topmodel deelt haar eetdagboek, en meer bijzondere lifestyletips

2016 MTV Video Music Awards, Press Room, Madison Square Garden, New York, USA - 28 Aug 2016
Matt Baron/BEI/ShutterstockGetty Images

Fashionweek zou niet compleet zijn zonder een van de iconische supermodellen van weleer, Naomi Campbell, die nu een boekje open doet over hoe zij het hele jaar door zo fit blijft. Tijdens New York Fashion Week was de 48-jarige Britse beauty aanwezig bij de onthulling van de nieuwe Equinox hotels, in een peperduur penthouse dat eerder is ontworpen door legendarische architect Zaha Hadid.

Detoxing

Naomi Campbell is is in het New Yorkse voor fashionweek. Wie weet verschijnt ze ergens nog op de catwalk, of anders minstens frontrow. Hiernaast is ze het gezicht van het kersverse concept van Equinox, een Amerikaans sport- en lifestylemerk. Ze belichaamt deze lifestyle naar eigen zeggen volledig. Die avond deelde ze aan The Cut meer over haar persoonlijke gezondheid- en fitnessroutine. Volgens haar is het zo radicaal allemaal niet. Campbell: 'Ik ben altijd heel gezond geweest op het gebied van welzijn; zowel van binnen als van buiten.' Ze blijkt een fan te zijn van circuit-trainingen. Verder vindt ze dat eigenlijk iedereen – niet alleen zij als topmodel, of de vele meisjes die nu fashionweek lopen en daarvoor nog steeds vaak in sample maatjes moeten passen – minstens vier keer per jaar zou moeten detoxen. Sinds kort is ze er ook achter gekomen dat ze niet tegen gluten en vlees kan – dus dat is mooi van haar menu geschrapt. Misschien een klein beetje radicaal? Ze vertelt zelfs wat ze die dag naar binnen heeft gewerkt: witvis met boerenkool. Verder een tip van haar: 'geen rauwe voeding na de lunch.' En houd je hoofd erbij. Niks geen lusteloos zappen tijdens het dineren. 'Je geest moet mentaal gezien ook aan tafel gaan zitten om rustig te eten.' Daarmee kun je inderdaad nooit de mist in gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity