Lady Gaga geeft emotionele speech bij de Grammy's

De zangeres turned actrice ging naar huis met maar liefst drie Grammy Awards.

lady-gaga-grammy-awards-2019
Lester CohenGetty Images

Na het winnen van een Golden Globe begin januari en met meerdere nominaties voor de aankomende Oscars eind deze maand behaalt Lady Gaga opnieuw succes. Deze keer is de zangeres turned actrice in de prijzen gevallen tijdens de jaarlijkse Grammy Awards, waar ze maar liefst drie beeldjes in ontvangst mocht nemen. Zo won Gaga onder meer Beste Geschreven Nummer voor Visuele Media voor het nummer "Shallow" uit de film A Star Is Born en Beste Pop Solo Performance voor het nummer "Joanne". De derde Grammy van de avond won de zangeres wederom met "Shallow" in de categorie Beste Pop Duo/Groep Performance. Nadat ze haar derde beeldje in ontvangst nam, gaf Gaga een emotionele speech met daarin een krachtige boodschap over geestelijke gezondheidsproblemen.

61st Annual GRAMMY Awards - Inside
Kevin WinterGetty Images

Krachtige speech

Allereerst bedankte Lady Gaga haar vrienden en familie, God en ook Bradley Cooper, die niet bij de Grammy's aanwezig kon zijn. Hij was bij de BAFTA's in het Verenigd Koninkrijk, die op dezelfde avond als de Grammy Awards werden uitgereikt. Na haar dankwoord gaat Gaga verder. 'Als ik geen andere kans meer krijg om dit te zeggen wil ik graag laten weten dat ik zo trots ben om onderdeel uit te maken van een film die geestelijke gezondheidsproblemen aankaart. Dat is zo belangrijk,' sprak Gaga het Grammy-publiek toe, waarbij ze amper haar tranen kon bedwingen. 'Veel artiesten moeten daarmee omgaan. We moeten voor elkaar zorgen. Dus kijk niet weg als je iemand ziet die het moeilijk heeft. En als je zelf problemen ervaart, probeer dan die innerlijke moed te vinden om het diepe in te duiken en het iemand te vertellen, hoe moeilijk dat ook is.' Bekijk het fragment onderstaand.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emotioneel

Het is een druk Hollywood awardseizoen voor Lady Gaga, die dit jaar al aanwezig was (en in de prijzen viel) bij de Golden Globes, SAG Awards (waar ze een prachtige Dior Haute Couture jurk droeg) en de Critics' Choice Awards. Gaga staat erom bekend zich hard te maken voor problemen binnen de artiestenwereld, zoals mental health problemen. Bij de Critics' Choice Awards gaf Gaga ook al een speech, waarbij ze een emotioneel beladen boodschap had voor iedereen die lijdt aan alcoholisme en verslaving, een terugkerend thema binnen A Star Is Born. We zijn benieuwd naar wat de zangeres voor ons in petto heeft tijdens de Oscars op 24 februari, aangezien de kans groot is dat Gaga een (of meerdere) gouden beeldje(s) mee naar huis mag nemen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity