Offset deelt in nieuwe documentaire beelden van Cardi B's bevalling

De Amerikaanse rapper toont in een teaser van zijn documentaire, beelden van zijn vrouw Cardi B tijdens de bevalling.

Fashion, Beauty, Event, Formal wear, Fun, Dress, Suit, Fashion design, Smile, Photography,
Getty Images

In december vorig jaar kondigde de Amerikaanse rapper Cardi B het einde van haar relatie met Offset aan via een emotionele videoboodschap. Na een paar tumultueuze maanden lijkt het weer koek en ei tussen Cardi B en haar man Offset die gisteren samen de rode loper van de Grammy Awards betraden. Tijdens de speciale award avond is Los Angeles won Cardi B overigens een Grammy Award voor Best Rap Album voor haar Invasion Of Privacy-project. Hiermee schreef ze geschiedenis als eerste vrouw dit deze award ooit in ontvangst mocht nemen. Dit was niet de enige reden dat het koppel gisteren de champagnefles mocht opentrekken. Hun dochtertje Kulture werd gisteren zeven maanden en dat vierde het koppel op social media.

Nooit eerder vertoonde beelden

Cardis man Offset, die deel uitmaakt van de rapgroep Migos, deelde gisteren op het Instagram-account van de groep beelden van hun documentaire die eind februari zal uitkomen. Daarin zien we naast heel wat shots van de mannen in de studio ook intieme en unieke beelden van Cardi Bs bevalling van hun dochter Kulture. In de nooit eerder vertoonde beelden is Cardi B te zien terwijl ze bevalt van haar eerste dochter Kulture op 10 juli 2018 met haar man Offset aan haar zijde die duidelijk een paniekerige blik in zijn ogen heeft als ze hun dochtertje verwelkomen in het ziekenhuis.

De video van Kultures geboorte was niet het enige moment dat de Cephuses deelden. Cardi deelde ook een lieve video van Kulture in een loopwagen. 'Na een week alleen papa te kunnen zeggen, zegt ze nu ook mama! Gelukkige 7 maanden Kulture! We houden van je @ OffsetYRN @ HennessyCB #michellemelo', deelde ze op Twitter.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity