Heidi Klum zwanger van vijfde kindje

Een vriend van het Duitse topmodel bevestigde het nieuws.

White, Clothing, Red carpet, Carpet, Fashion model, Fashion, Dress, Cocktail dress, Leg, Hairstyle,
Getty Images

Al langere tijd doen de geruchten de ronde dat Duits topmodel Heidi Klum (45) opnieuw in verwachting is. Het America's Got Talent jurylid zou naar verluidt zwanger zijn van haar vijfde kindje, zo meldt een goede vriend van het model tegen RTL Deutschland.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe baby op komst

In een interview met de Duitse nieuwszender stelt goede vriend en modeontwerper Wolfgang Joop dat het gerucht klopt: 'Ik denk dat het klopt! Tom heeft het mij verteld!'. Klum is sinds een jaar samen met Tom Kaulitz (29), gitarist van de band Tokio Hotel. Het nieuws is door het koppel nog niet bevestigd maar ook niet ontkend. Zo liet Kaulitz in een eerder interview weten dat hij geen uitspraken wilde doen omtrent deze vraag. De nieuwe baby zou het vijfde kind worden van Klum en het eerste van Kaulitz. Het topmodel was van 2005 tot 2012 getrouwd met zanger Seal met wie ze een dochter en twee zoons heeft. Uit een eerdere relate met Italiaanse zakenman Flavio Briatore kreeg het model een dochter. Klum en Kaulitz verloofden zich vlak voor de kerst vorig jaar, dus een bruiloft met baby-bump look is zeer waarschijnlijk!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity