Michelle Obama deelt hilarische SMS-conversatie met moeder: 'Ik ben wel een echte ster'

Als Michelle op een grappige wijze reageert op haar moeder dat ze zélf een echte ster is krijgt ze een niet-overtuigende 'yeah' terug.

image
Getty Images

Tenenkrommende smsjes van je moeder, zelfs als je de voormalige first lady van de Verenigde Staten bent kom je er niet onderuit. Michelle Obama deelt vanochtend via Instagram een hilarisch screenshot van een Imessage conversatie tussen haar en haar moeder, over Michelle's aanwezigheid bij de 61ste editie van de Grammy Awards, die afgelopen zondag plaatsvonden in Los Angeles.

Moeders houden je nuchter

Omhelst door haar 'girls' met onder andere vriendin en zangeres Alicia Keys was Michelle aanwezig bij de Grammy's, waar de voormalige FLOTUS een toespraak hield over de kracht van muziek. Ze droeg een glitterbroekpak ontworpen van het modelabel Sachin & Babi.

image
Michelle Obama naast Lady Gaga, Jada Pinkett-Smith, Jennifer Lopez en Alicia Keys
Getty Images

#TextsFromMom

Wie niet zo onder de indruk was van Michelle Obama's optreden was haar eigen moeder, Marian Shield Robinson (81). In de hilarische chatconversatie die Michelle deelde op haar Instagram-account zien we hoe haar moeder überhaupt niet wist dat haar dochter bij de awardshow was, ware het niet dat een goede vriendin haar opbelde om het te melden.

Het wordt nog mooier. Michelle's moeder vraagt vervolgens of haar dochter ook wel 'echte sterren' heeft ontmoet. Als Michelle op een grappige wijze reageert op haar moeder dat ze weldegelijk zelf een echte ster is krijgt ze een niet-overtuigende 'yeah' terug. Ook grapt Mevrouw Robinson dat Michelle het haar niet verteld zou hebben. 'Nee, dat heb je me niet verteld. Ik had dat onthouden, hoewel ik niet veel dingen meer onthoud.'

De #TextsFromMom is nu al een hit: het bericht heeft binnen een paar uur na het delen al bijna zeshonderduizend likes.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws