George Clooney verdedigt Meghan Markle

De acteur stelt dat Meghan net zoals prinses Diana destijds wordt achterna gezeten door de pers.

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
Pool/Samir HusseinGetty Images

George Clooney is een goede vriend van de Britse royal family. Zo doet hij zaken met de man van prinses Eugenie en is hij bevriend met prins Harry en Meghan Markle, waar hij ook te gast was op hun royal wedding afgelopen jaar. Sinds de bruiloft wordt Meghan Markle vaak beschreven in de tabloids, menigmaal rondom de controverse met haar vader. Nu reageert Clooney op de manier waarop Meghan wordt behandeld door de pers, en verdedigt hij haar standpunt.

'We weten allemaal hoe dat is afgelopen'

Tijdens een persconferentie voor Clooneys nieuwste film Catch-22, liet de acteur weten wat hij denkt over de controverse van Meghan en haar vader, en de manier waarop dit wordt beschreven in de pers. 'Ik wil wel zeggen dat ik vind dat ze Meghan Markle overal achtervolgen', stelde de acteur tegenover Who Magazine. 'Ze is een vrouw die zeven maanden zwanger is en ze wordt achtervolgd en belasterd op dezelfde manier als Diana destijds. De geschiedenis herhaalt zich opnieuw en we weten allemaal hoe dat is afgelopen'. Hiermee refereert de acteur naar de tragische dood van prinses Diana door een auto-ongeluk in 1997, dat plaatsvond terwijl de prinses meedogenloos werd achtervolgd door de paparazzi. Velen waaronder prins Harry, leggen de schuld van het ongeluk bij de paparazzi.

Onverantwoord

De Oscar-winnaar sprak tijdens het event ook over de emotionele privé-brief die Meghan schreef aan haar vader en uitlekte naar de pers. 'Ik vind het zo frustrerend om te zien dat mediakanalen een dergelijke privé-brief publiceren van een dochter aan haar vader. Ik vind het onverantwoord en ik ben daar zeer door verrast', aldus de acteur. Verder maakte Clooney ook voor eens en altijd duidelijk wat de situatie is rondom het peetouderschap van het toekomstige kind van Meghan, waarover de geruchten de ronde doen dat Clooney peetvader wordt. 'Blijkbaar word ik de peetvader van het nieuwe koninklijke kind', zei de acteur, waarna hij al snel verduidelijkte: 'Nee! Dat is niet waar, ik ben vader van een tweeling waardoor ik genoeg heb om me mee bezig te houden!'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle