Lady Gaga toont bijzonder eerbetoon aan A Star Is Born

Tijdens Valentijnsdag gaf de zangeres een cadeau aan haarzelf, als waar eerbetoon aan haar nieuwste film.

Clothing, Shoulder, Flooring, Floor, Joint, Dress, Style, Carpet, One-piece garment, Fashion,
Getty Images

Lady Gaga verscheen de afgelopen tijd op verschillende events ter ere van haar nieuwste film A Star Is Born. Zo ontving de singer turned actress een award tijdens de Golden Globes voor het nummer Shallow en was ze te zien tijdens de Grammy's waar ze maar liefst drie prijzen in ontvangst mocht nemen. Binnenkort zullen we weten of de zangeres ook een prijs krijgt uitgereikt tijdens de felbegeerde Oscars. Om duidelijk te maken hoe belangrijk deze film is voor de zangeres, koos Gaga tijdens Valentijnsdag voor een speciale tattoo als waar eerbetoon aan haar film.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerbetoon

Tijdens Valentijnsdag liet de zangeres de bijzondere tattoo plaatsen met een referentie naar haar muziek in A Star Is Born. Langs haar ruggenwervel liet de zangeres tattoo-artist Winter Stone een enorme roos plaatsen met de tekst ‘La Vie en Rose’; het bekende nummer van Édith Piaf dat de zangeres aan het begin van de film zingt. Gaga besloot op hetzelfde moment ook een tweede, iets subtielere tattoo te nemen, die helaas in eerste instantie een fout bevatte. De tattoo toont muzieknoten die haar naam spellen, afgebeeld op vier muzieklijnen. Een fan liet via social media weten dat een notenbalk niet uit vier maar vijf lijnen bestaat. Daarna poste de zangeres opnieuw een foto, met daarbij de boodschap dat ze zich inderdaad vergist had: 'Wat een dronken muzikale crisis,' antwoordde ze op het bericht. 'Ik studeerde muziektheorie en dan is dit wat er gebeurt als je dronken bent en tatoeage neemt.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity