Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd

Het Hollywood-koppel maakte het grote nieuws zojuist bekend op Instagram.

katy-perry-en-orlando-bloom-verloofd
Stefanie KeenanGetty Images

Afgelopen week kwam Katy Perry nog in opspraak vanwege haar 'racistische' schoenen, maar vandaag verschijnt de zangeres positief in het nieuws. Zo is zojuist bekend geworden dat Katy Perry en haar vriend, acteur Orlando Bloom, zich hebben verloofd. Dat maakte het Hollywood-koppel zojuist bekend op Instagram. Zo zou de acteur Katy gisteren op romantische wijze ten huwelijk hebben gevraagd, op Valentijnsdag.

Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd

Het koppel maakte het heuglijke nieuws bekend op Instagram. Zo deelde Perry een foto van Bloom en haarzelf waarop we duidelijk een ring om haar vinger kunnen zien. 'Full bloom,' schrijft de zangeres erbij. Daarmee lijkt ze niet alleen te hinten op de naam van haar aanstaande, maar ook op de enorme ring om haar vinger: een grote ruby diamant met daaromheen kleinere diamanten, waardoor de ring veel weg heeft van een bloem. Het stel heeft hun verloving nog niet officieel bevestigd, maar uit de foto kunnen we opmaken dat de twee binnenkort in het huwelijksbootje zullen stappen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Perry en Bloom zijn aan het daten sinds 2016, toen ze elkaar ontmoetten op de afterparty van de Golden Globes. In maart 2017 gingen besloten ze een punt achter hun relatie te zetten, maar sinds geruime tijd zijn de twee weer bij elkaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity