Lady Gaga verbreekt verloving

De 32-jarige zangeres zet een punt achter haar relatie met Christian Carino.

lady-gaga-christian-carino
Getty Images

Na vele vreugdevolle momenten de afgelopen tijd met haar overwinningen voor de film A Star is Born, is er nu droevig nieuws voor Lady Gaga. De zangeres en haar vriend Christian Carino zijn niet langer verloofd, zo meldt een vertegenwoordiger van de zangeres tegenover het Amerikaanse blad People Magazine. Na bijna twee jaar verloofd te zijn maakt het koppel nu een einde aan hun relatie.

Geen drama

De geruchten rondom de breuk deden eerder de ronde toen Gaga zonder haar verloofde verscheen op de Grammy Awards, waar ze tevens zonder verlovingsring om haar vinger haar opwachting maakte. Carino is Gaga’s agent en werkt voor talent agency Creative Arts Agency. Carino vroeg Gaga in de zomer van 2017 ten huwelijk, waarbij de zangeres een enorme roze diamanten ring kreeg met kleine witte diamantjes langs de zijkant. De zangeres bevestigde het heugelijke nieuws in oktober dat jaar, met een foto van haar en Carino op haar Instagram stories. De zangeres hield haar relatie vrij privé en deelde weinig foto's van haar en Carino op social media.

Het management van Gaga laat weten dat het koppel zonder drama uit elkaar is gegaan: ‘Het is gewoon niet gelukt, relaties eindigen soms. Er is geen lang dramatisch verhaal.’ Het is voor Gaga de tweede verloving die stukloopt. Zo was de zangeres eerder verloofd met acteur Taylor Kinney, waar ze de relatie in 2016 mee beëindigde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity