Zal Meghan Markle's moeder Doria Ragland intrekken bij het royal koppel?

De moeder van de Hertogin zal naar verluidt een eigen vleugel krijgen in hun nieuwe huis Frogmore Cottage.

meghan-markle-doria-ragland-prins-harry
WPA PoolGetty Images

Er staat komende tijd veel op de planning voor Meghan Markle en prins Harry. Zo zal het koppel binnenkort haar laatste officiële staatsbezoek brengen, verwacht Meghan in april haar eerste kindje en zal het koppel volgende maand verhuizen naar hun nieuwe onderkomen genaamd Frogmore Cottage. Eerder werd bekend dat de moeder van Meghan, Doria Ragland, zou verhuizen naar het Verenigd-Koninkrijk om dichter bij haar dochter te zijn tijdens en na de zwangerschap. Nu blijkt dat Doria wellicht voor een langere periode zal intrekken bij het royal koppel in hun nieuwe huis.

Eigen vleugel

Het is al enige tijd bekend dat Meghan en Harry zullen intrekken in hun nieuwe onderkomen genaamd Frogmore Cottage, vlak buiten de Engelse hoofdstad. Het is een oud landhuis gelegen in een groot natuurgebied in Windsor, dat tien kamers telt en een grote tuin heeft. Naar verluidt is Meghan's moeder Doria een van de redenen waarom het echtpaar ervoor koos om in Frogmore te gaan wonen. Volgens The Daily Mail zal Doria voor langere periode bij Meghan inwonen zodra de Hertogin is bevallen: 'Er wordt aangenomen dat Doria regelmatig bij de Sussexes zal verblijven als ze haar nieuwe kleinkind komt bezoeken', aldus het Amerikaanse blad. Naar verluidt zal het koppel een volledige vleugel van hun nieuwe huis inrichten voor Meghan's 62-jarige moeder. In plaats van een nanny als oppas voor de royal baby zoals William en Kate dat doen, kiezen Harry en Meghan ervoor om hun kind alleen op te voeden met de hulp van Doria.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle