Dit was de extreem extravagante babyshower van Meghan Markle

De Hertogin koos voor een zeer luxueus hotel in New York met een uitzicht over Central Park als plek voor haar shower.

meghan-markle-new-york
Getty Images

Eerder deze week werd bekend dat Meghan Markle haar babyshower vierde in New York. Zo werd de Hertogin in verschillende stijlvolle outfits gespot op de straten van Manhattan onderweg naar verschillende afspraken met vrienden. Naar verluidt maakte Markle verschillende bijzondere keuzes voor haar shower, van een dure privé-jet tot een über luxueus penthouse in een stijlvol hotel met uitzicht over Central Park, zo meldt de Daily Mail.

Airplane, Vehicle, Aircraft, Airline, Light aircraft, Room, Air travel, Business jet, Airliner, Aerospace engineering,
De privé-jet
Daily Mail

Privé-jet

Markle reisde naar New York en terug vanuit Londen in een zeer luxueuze privé-jet. Volgens het Amerikaanse blad deed Meghan dit in een Gulfstream G450 jet - waarmee ze de zes uur durende reis van en naar the big apple maakte, wat een duizelingwekkende 220 duizend euro zou hebben gekost. De jet zelf een heeft een waarde van 37 miljoen euro en is dan ook van alle luxe voorzien. Zo bevindt zich in het vliegtuig een douche, een woongedeelte met een bank en bed en een klein kookgedeelte.

Property, Room, Interior design, Dining room, Furniture, Building, Real estate, Table, House, Floor,
The Mark Hotel
Property, Room, Building, Interior design, Ceiling, Living room, Furniture, House, Home, Floor,
The Mark Hotel

Penthouse

De babyshower zelf vond plaats in het luxe The Mark Hotel in de Upper East Side in Manhattan, waarvan het gehuurde penthouse zo’n 66 duizend euro per nacht kost. De suite van het hotel heeft een terras met uitzicht over Central Park, vijf slaapkamers, vier open haarden, zes badkamers, een diner-ruimte en een woonruimte. De hotelkamer wordt geschat als de meest dure van heel de Verenigde Staten. De shower werd speciaal voor Meghan georganiseerd door niemand minder dan goede vriendinnen Serena Williams en Amal Clooney. Zoals eerder bekend was ook Meghan’s styliste Jessica Mulroney aanwezig, net zoals tv-persoonlijkheid Gayle King, ontwerpster Misha Nonoo en Suite-actrice Abigail Spencer en make-up artist Daniel Martin.

Property, Building, Real estate, Roof, Apartment, Residential area, Patio, Room, Condominium, Furniture,
The Mark Hotel
Building, Property, Room, Ceiling, Interior design, Furniture, Roof, Real estate, Daylighting, House,
The Mark Hotel

Desserts

De Daily Mail stelt dat de shower een reeks elegante activiteiten bevatte, en begon met een les bloemschikken die gepaard ging met een verscheidenheid aan heerlijke desserts, speciaal bereid door de chef-kok van het hotelrestaurant Jean-Georges Vongerichten. Een Meghan-fanaccount genaamd When Harry Met Meghan legde een Instagram-verhaal vast van de zoete lekkernijen die speciaal gebakken werden voor de koninklijke gelegenheid. De Instagram-post toont een overzicht van de schattige zoetigheden in baby-thema. Zo zien we koekjes in de vorm van een witte ooievaar met een baby gewikkeld in een groene deken (een hele toepasselijke neutrale kleur aangezien Meghan en Harry het geslacht van hun royal baby niet openbaar willen maken), schattige konijn-vormige koekjes met strikjes, rammelaar koekjes en suikerkoekjes in de vorm van een slabbetje met het woord baby erop. Het hoogtepunt was wel de taart met glitterglazuur met ooievaars erop, de enorme macaron-torens en de drielaagse kleine worteltaartjes.

Cadeaus

Meghan mocht vele cadeaus in ontvangst nemen tijdens haar babyshower, die allemaal een plekje kregen in het vliegtuig op de terugweg naar huis. Wat er juist in de cadeaus voor de Hertogin en Hertog zit, is naar verluidt niet duidelijk en wel om een reden. In een uitzending van het Amerikaanse CBS-programma This Morning vertelde presentatrice Gayle King dat Meghan de cadeaus niet zou openmaken tot als ze weer bij haar man, prins Harry is. 'Ze wil de cadeaus samen met hem openmaken, dus ik kan niet onthullen wat iedereen haar gegeven heeft. Ik vond dat een heel lief gebaar, dat zegt wel iets over de persoon die Meghan is', aldus King. 'Ze is ontzettend aardig, genereus en erg lief. De babyshower was erg leuk en heel intiem, wat voor haar heel prettig was.' Naar verluidt betaalde Serena Williams de kosten voor het hotel tijdens de shower als cadeau aan haar goede vriendin. Volgens een nieuw rapport van People ontvingen de gasten leren tote-bags van het merk Cuyana gevuld met verschillende huis- en schoonheidsproducten, waaronder: een Jo Malone Green Tomato Leaf geurkaars, Susanne Kaufmann body lotion, Tatcha Rice Enzyme poeder en producten van Rodin en Honest Beauty. Honest Company is opgericht door Jessica Alba en staat ook bekend om hun natuurlijke babyproducten. Een passende keuze aangezien Meghan en Harry kiezen voor een eco-vriendelijke kinderkamer. Daarnaast ontvingen de gasten allemaal een eigen koffer van het merk Away, als cadeau van Meghan. De eerder gemaakte bloemboeketten werden gedoneerd aan Repeat Roses, een organisatie die bloemstukken doneert aan hospices, daklozenopvangcentra en behandelcentra. Een van de ontvangers van de koninklijke boeketten waren kinderkankerpatiënten in het Ronald McDonald-huis. De trip in totaal kostte de Hertogin zo’n 440 duizend euro. Kensington Palace bevestigt dat Meghan’s reis een persoonlijk uitje was en dus particulier gefinancierd werd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle