Vijfjarige North West scoort haar eerste magazine cover als model

Kim Kardashians vijfjarige dochter North West het covermodel van Women's Wear Daily nieuwste speciale editie 'Beauty Inc'.

Na haar catwalkdebuut in september vorig jaar en haar eerste campagne voor Fendi is Kim Kardashians vijfjarige dochter North West het covermodel van Women's Wear Daily nieuwste speciale editie 'Beauty Inc'. Kim Kardashian maakte het heugelijke nieuws bekend op haar Instagram-account.

Eerste cover ooit

'Mijn meest stijlvolle en mooie dochtertje North heeft haar eerste cover gescoord voor @wwd!!!! Ze houdt van mode en beauty en heeft hier zoveel plezier meegehad', aldus Kim op Instagram. In de speciale editie focust WWD op de toekomst van de industrie, waarbij gekeken wordt naar de impact die generaties Z en Alpha de komende jaren zullen hebben, aangezien ze in 2025 de grootste generatie zullen zijn. Het is voor North niet de eerste keer dat ze persoonlijk te maken heeft met de modewereld, eind vorig jaar was de eerste dochter van Kim Kardashian en Kanye West te zien in de L.O.L Surprise Fashion Show in Los Angeles.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws