Het duet van Lady Gaga en Bradley Cooper bij de Oscars was wellicht het meest romantische ooit

Tijdens het veelbesproken optreden van de Amerikaanse sterren is de chemie tussen de twee duidelijk op te merken.

Event, Fashion, Formal wear, Suit, Fun, Dress, Tuxedo, Performance,
Getty Images

Op de 91ste Academy Awards stonden er heel wat optredens op de planning. Zo zong de iconische Amerikaanse zangeres Bette Midler het nummer The Place Where Lost Things Go uit de nieuwe musical-film Marry Poppins en de band Queen trad op met zanger Adam Lambert waarbij We Are the Champions door de zaal van het Dolby Theater galmde. Maar eentje waar we het meest naar uitkeken was het veelbesproken duet tussen Bradley Cooper en Lady Gaga, die beiden de hoofdrol in de film A Star is Born spelen. Een ding was zeker: de twee stelden niet teleur. De chemie tussen de beroemdheden van A Star is Born, die maar liefst acht Oscar-nominaties mag rekenen en bestempeld werd als "Beste originele lied uit een film", was duidelijk aanwezig.

Event, Recital, Performance, Music, Singing, Musician, Pianist, Dress, Singer, Performing arts,
Getty Images

Lady Gaga die voor de gelegenheid een Breakfast at Tiffany's' Audrey Hepburn transformatie onderging, nam Bradley aan de hand richting het podium. En dat kon 'ie vast gebruiken. Tijdens de Director's Guild Awards in Hollywood eerder dit jaar, sprak Cooper nog met E! News over zijn optreden tijdens de Oscars. 'Ik weet zeker dat ik doodsbang zal zijn'. Dat Cooper last had van zenuwen was niet te merken toen hij het podium betrad met Gaga. Beiden verdronken in elkaars ogen toen de eerste noten van het lied "Shallow" begon. Ondanks een paar valse noten aan Bradleys kant, sloten ze hun optreden af door achter de piano de laatste woorden van Shallow samen te zingen. Voor wie niet beter zou weten, leek het wel alsof het duo dolverliefd is.

Dress, Human body, Blond, Hand, Performance, Muscle, Event, Dance, Little black dress,
Getty Images

Niet lang daarna mocht Gaga en producer Mark Ronson de award voor "Beste originele lied uit een film" in ontvangst nemen. In haar emotionele speech bedankte ze regisseur en tegenspeler Cooper: 'Bedankt Bradley om altijd in ons te geloven.'

Bekijk het optreden hier opnieuw:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars