Irina Shayks reageert op Bradley Cooper en Lady Gaga's 'Shallow' duet op de best mogelijke manier

Alleen maar liefde van Irina.

irina-shayk-reactie-bradley-cooper-lady-gaga-optreden-oscars-2019
Getty Images

Lady Gaga en Bradley Cooper gaven wellicht het meest romantische optreden ooit weg tijdens een Oscar-uitreiking vannacht met hun performance van 'Shallow' van de film A Star is Born. Ondanks geruchten van spanningen tussen Lady Gaga en Bradley Coopers vriendin model Irina Shayk, was hier echter na het optreden niets van te merken.

Emotioneel optreden

Het optreden van Lady Gaga en Bradley Cooper brak bijna het internet met dank aan een heel emotioneel en intiem live optreden van het nummer Shallow. Het duo stond voor het optreden op uit hun stoelen en liepen hand in hand het podium op en zong alsof hun leven er vanaf hing. Ze kropen aan het eind zelfs naar elkaar toe om de laatste noten heel dichtbij elkaar ten gehore te brengen. Maar hoe keek Bradley's vriendin Irina eigenlijk aan tegen het optreden?

Trots

Gelet op haar reactie aan het eind van het optreden, leek Irina vooral ontzettend trots op haar vriend's opstreden en Gaga. Ze was een van de eersten om uit haar stoel te springen en het duo een staande ovatie te geven, zo blijkt uit deze tweet van The Hollywood Reporter's Chris Gardner. Als je naar de frontrow kijkt, zie je Shayk opspringen in haar zwarte jurk en bob.

Shayk, Cooper en Gaga zaten alledrie naast elkaar op de eerst rij voor de ceremonie, met het model gezeteld tussen Bradley en Gaga.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars