Selma Blair emotioneel op de rode loper bij Oscars na haar MS diagnose

De actrice zag er prachtig uit in Ralph & Russo jurk en wandelstok bij Vanity Fair afterparty.

Selma Blair Oscars rode loper MS diagnose
Getty Images

Selma Blair onthulde vorig jaar oktober in een openhartige Instagram post te lijden aan de ziekte multiple sclerose, oftwel MS. 'Ik heb #multiplesclerose...Ik ben gehandicapt. Soms val ik. Soms laat ik dingen vallen. Mijn geheugen is wazig. En mijn linkerhelft vraagt om routebegeleiding van een kapotte gps,' schreef Blair in de post. Gisteravond maakte Blair haar eerste rode loper optreden sinds haar onthulling, en wel bij de after party van de Oscars.

image
Selma Blair emotioneel op de rode loper voor het oog van de fotografen.
Getty Images

Een emotionele Selma

Selma Blair stapte gisteravond de rode loper van de Vanity Fair Oscar After Party in een jurk van Ralph & Russo en met een wandelstok in haar hand. Voor het oog van de vele camera’s barstte Blair in tranen uit. 'Het vergde heel veel om hier te komen,' zei ze emotioneel. De fotografen juichten haar toe.

In oktober deelde Blair haar moeilijke strijd met de zenuwziekte MS. 'Ik zit er middenin, maar ik hoop dat ik anderen wat hoop kan geven. En zelfs mijzelf. Je kunt geen hulp ontvangen tenzij je erom vraagt. Het kan in het begin overweldigend zijn... Maar ik ben een persoon die middenin het leven staat en ik wil op een of andere manier een volwaardig leven leiden.' En dat was gisteravond te zien toen ze haar stijlvolle opwachting maakte bij de after party van de Oscars.

‘Ik ben er @shondarhimes @vanityfair Oscar diner,’ schreef ze bij een foto van haarzelf met Shonda Rhimes bij het Vanity Fair Oscar diner. ‘Gefeliciteerd aan al de geweldige talenten.’

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws