De Oranjes poseren in stralende zon tijdens het jaarlijks fotomoment in Lech

De jaarlijkse winterse skivakantie van het koninklijk huis in Oostenrijk heeft weer plaatsgevonden. Bekijk hier alle beelden

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de Oostenrijkse wintersportplaats Lech was het gisterochtend weer tijd voor de traditionele fotosessie met de Koninklijke familie. De familie poseerde geduldig in het zonnetje voor het fotomoment aan het begin van hun wintersportvakantie in het Oostenrijkse ski-oord.

Photobomb

Willem-Alexander en neef Claus Casimir deden tijdens het fotomoment een onverwachte photobomb wat zorgde voor een hoop lol bij de familie. Met een brede glimlach presenteerde de Oranjes zich aan de Nederlandse en Internationale media. De koning was aanwezig met koningin Máxima en zijn dochters Amalia, Alexia en Ariane en ook prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun drie kinderen maakten weer hun opwachting. Het is voor het eerst sinds twee jaar dat het gezelschap weer zo groot en compleet is, toen poseerde alleen Willem-Alexander met zijn gezin.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stylish skipak

Koningin Máxima droeg voor de gelegenheid een nieuw skipak van Goldbergh, zo meldt Mode koningin Maxima. Ook Amalia draagt een zwart pak van Goldbergh, de zwarte skikleding van Alexia komt van Moncler en het skipak van Ariane is tweedehands van haar zus Alexia die het eerder droeg in 2017.

Na de fotoshoot was het tijd voor een aantal mooie afdalingen in de stralende Oostenrijkse zon.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima