Kim Kardashian ruilt haar donkere lokken in voor knalrode coupe

Met haar vuurrode kapsel heeft de 38-jarige realityster iets weg van Disney-prinses Ariel.

kim-kardashian-rood-haar
James DevaneyGetty Images

De Kardashians lijken allemaal groot fan te zijn van het uittesten van verschillende haarkleuren. Zo weet de jongste Kardashian-telg, Kylie Jenner, ons regelmatig te verrassen met een gekleurd kapsel (blauw, roze en zelfs gifgroen maar dat bleek een pruik). Ook Kim Kardashian is geen onbekende als het om een gedurfde look gaat (zoals deze spraakmakende Thierry Mugler-jurk). De 38-jarige realityster heeft al eens witblond haar gehad, maar gaat nu voor een totaal andere kleur. Zo werd Kim afgelopen weekend gezien met vuurrode lokken, waarmee ze – uiteraard – het internet weer op zijn kop zette.

Vurig rood

Op haar Instagram Stories debuteerde Kim haar nieuwe, gedurfde look. Zo plaatste ze een selfie waarop ze te zien is met een vurig rood kapsel, waarbij haar lange lokken zijn ingeruild voor een frisse halflange bob. Verder heeft ze een lolly in haar mond en draagt ze een rode outfit, inclusief rode oogschaduw. Hoewel de foto doet vermoeden dat Kim haar eigen haar rood heeft geverfd, zou het ook zomaar om een pruik kunnen gaan (alleen halfzusje Kylie Jenner heeft er al een kast vol mee, dus ze zou er zo eentje geleend kunnen hebben). We kunnen hoe dan ook niet ontkennen dat Kardashian iets weg heeft van prinses Ariel uit De Kleine Zeemeermin. Genoeg inspiratie voor je carnavalsoutfit van aankomend weekend?

Hair, Lip, Red, Beauty, Nose, Eyebrow, Mouth, Selfie, Photography, Red hair,
Kim KardashianInstagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity