Jennifer Lawrence onthult diamanten verlovingsring ter waarde van €175.000

De Amerikaanse actrice bevestigde begin deze maand haar verloving met vriend Cooke Maroney.

Clothing, Fashion model, Dress, Fashion, Cocktail dress, Footwear, Little black dress, Waist, Outerwear, Leg,
Getty Images

Al is de 28-jarige Oscarwinnares Jennifer Lawrence bekend in het geven van ontzettend openhartige interviews, haar leven naast de rode loper houdt ze wel erg privé. De Amerikaanse actrice heeft geen social media accounts en komen we dus weinig te weten over haar dagelijkse reilen en zeilen. Wel bevestigde ze begin deze maand haar verloving met vriend Cooke Maroney, na de vele geruchten die de ronde deden toen ze gespot werd met een diamanten ring rond haar vinger. Gisteren toonde J.Law eindelijk haar grote diamanten verlovingsring tijdens de Herfst/Winter 2019-show van Dior tijdens Paris Fashion Week.

Clothing, Eyewear, Fashion model, Fashion, Dress, Outerwear, Waist, Street fashion, Sunglasses, Shoulder,
Getty Images

Het is niet de eerste keer dat Lawrence, die sinds 2012 Dior-ambassadeur is, met haar verlovingsring in het openbaar verschijnt. Het is wel de eerste keer dat ze de ring klaar en duidelijk laat fotograferen. Ondanks ze perfect uitgedost in een volledige grijze tweed Dior-look arriveerde bij de show, werd het duidelijk dat haar diamanten ring haar favoriete accessoire van de dag was.

Peperdure ring

Als we de grootte van de diamant bekijken, lijkt het erop dat Maroney diep in de buidel tastte om zijn grote liefde ten huwelijk te vragen. Andrew Fox, President van Super Jeweler vertelde aan Elle: 'De ring van Jennifer, die verrassend bescheiden is, lijkt een ring met een diamant van 3-4 karaats. Als ik naar de mooie kleur en helderheid kijk, heeft hij [Cooke Maroney] waarschijnlijk meer dan 200 duizend dollar (omgerekend 175 duizend euro) betaald.' Een andere expert heeft dan weer een lagere waarde in gedachten. Kathryn Money, Vice President Strategy and Merchandising van Brilliant Earth vertelde aan Page Six Style: 'Jennifer's verlovingsring lijkt een 4- of 5-karaats langwerpig design met een emerald geslepen diamant in een witgoud- of platina ontwerp'. Afhankelijk van de kwaliteit en specifieke kenmerken van de diamant, schatten we de kosten van de ring op ongeveer 60 duizend dollar tot 100 duizend dollar (omgerekend zo'n 52 duizend euro tot 85 duizend euro) in. Maroney wist Lawrences hart duidelijk voor de tweede keer te veroveren met deze ring van formaat. Sinds vorig jaar heeft Lawrence een relatie met Maroney (34), die een eigen kunstgalerij in New York heeft, nadat ze aan elkaar werden voorgesteld door hun gemeenschappelijke vriendin Laura Simpson.

Finger, Nail, Hand, Ring, Material property, Fashion accessory, Wrist, Engagement ring, Jewellery, Gesture,
Getty Images

\

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity