Lady Gaga reageert voor het eerst openhartig op liefdesverhalen over haar en Bradley Cooper

De Amerikaanse Oscar-winnares reageert voor het eerst op de geruchten rond haar relatie met Bradley Cooper in nieuw interview.

Suit, Formal wear, Event, Fashion, Tuxedo, Performance, Fun, Dress, Gesture, Conversation,
Getty Images

Was het duet van Lady Gaga en Bradley Cooper tijdens de afgelopen Academy Awards het meest romantische ooit? Velen zullen het beamen. De geruchten dat de twee collega's van de film A Star Is Born dan ook een relatie hebben gaat al wekenlang de ronde aangezien de 32-jarige zangeres en actrice haar verloving met Christian Carino net verbrak. Nu spreekt Gaga zich voor het eerst uit over de liefdesverhalen over haar en Cooper in een nieuw interview.

Event, Fun, Dress, Formal wear, Suit, Night,
Getty Images

Tijdens de uitzending van Jimmy Kimmel Live vroeg Kimmel aan Gaga naar haar Oscar-avond. En de relatie tussen haar en Cooper aangezien de vonken er vanaf sprongen op het podium tijdens hun duet Shallow op de Oscar-uitreiking. Gaga: 'Het was de bedoeling dat mensen dachten dat we een affaire zouden hebben. Shallow is een liefdesliedje en A Star Is Born is een liefdesverhaal, dan wil je dat ook voelen en laten zien aan de kijker. Alles is van te voren zo geregisseerd.' De vonk tussen de twee tijdens het intieme optreden was dus allemaal voor de show maar ze bevestigt wel in het interview dat er daadwerkelijk liefde te zien was gedurende het optreden. 'Ik ben een artiest en alle geruchten bevestigen alleen maar dat we onze taak als acteurs hebben volbracht. Got you!'

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity