Waarom Kate Middleton niet bij Meghan Markle's babyshower was

Er blijkt een goede reden te zijn voor Kate's afwezigheid in New York.

kate-middleton-babyshower-meghan-markle
Karwai TangGetty Images

Vorige week reisde Meghan Markle af naar New York, net voordat ze haar laatste koninklijke bezoek bracht aan Marokko (in de meest stijlvolle zwangerschapslooks). Daar werd ze niet alleen herenigd met haar Amerikaanse vrienden, ook vierde ze daar haar extravagante babyshower. Van een duur privé-jet tot een über-luxueus penthouse in een stijlvol hotel met uitzicht, alles was tot in de puntjes geregeld. Alleen op de gastenlijst ontbrak één belangrijke naam: Meghans nieuwe sister-in-law Kate Middleton.

Babyshower nummer 2

De geruchtenmolen draaide overuren toen de Britse tabloids erachter kwamen dat de hertogin van Cambridge niet in New York was (waardoor vermeende geruchten rondom een mogelijk "feud" tussen Middleton en Markle weer oplaaide). Nu blijkt er een goede reden te zijn voor Kate's afwezigheid.

Zo zou er een tweede babyshower voor Meghan plaatsvinden in Londen met alle Britse vrienden (en familie) van de hertogin van Sussex. Volgens verschillende bronnen zou het niemand minder dan Kate Middleton zijn die Meghans tweede feestje organiseert. 'Er komt nog een privé-evenement aan waarin Meghans baby centraal staat voor al haar Britse vrienden, georganiseerd door Kate,' vertelt een koninklijke bron aan Us Weekly. 'Beroemde mensen en andere kennissen zullen daarbij aanwezig zijn. Ik weet niet zeker of we het een echte "babyshower" kunnen noemen, maar het komt wel in de buurt,' aldus de bron.

Dat verklaart dus waarom Kate niet helemaal naar de Verenigde Staten vloog om bij Meghans eerste babyfeestje te zijn. Hopelijk komt er met dit nieuws ook eindelijk een einde aan de geruchten dat er spanningen zouden zijn tussen Middleton en Markle.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton