Meghan Markle en prins Harry brachten in het geheim een bezoek aan Meghans moeder in Los Angeles

Het is de hertog en hertogin van Sussex gelukt hun geheime reisje buiten de schijnwerpers te houden.

meghan-markle-prins-harry-los-angeles
Pool/Samir HusseinGetty Images

Meghan Markle en prins Harry maken als leden van het Britse koninklijke huis veel vlieguren. Zo waren zij laatst nog in Marokko tijdens een staatsbezoek (net na Meghans babyshower in New York met haar Amerikaanse vrienden), maar ook maken de twee veel "geheime" reisjes. Zo waren de hertog en hertogin van Sussex eind vorig jaar nog een weekend in Amsterdam zonder dat iemand het wist. Nu blijkt dat het stel ook een keer is afgereisd naar Los Angeles, om de moeder van Meghan, Doria Ragland, te bezoeken.

In het geheim

Volgens Britse krant The Sun zouden de buren van Doria in Los Angeles het koninklijke stel een keer hebben gezien de afgelopen maanden. Eén van die buren vertelt aan de krant: 'Meghan is hier meerdere keren geweest sinds de bekendmaking van haar relatie met Harry. Ik heb hem hier zelfs ook gezien, maar het is niet aan mij om hier meer over te vertellen,' aldus een buur van Ragland. Wanneer die geheime reis heeft plaatsgevonden, is niet bekend. Maar er gaan geruchten de ronde dat het tijdens een overstap is geweest toen Meghan en Harry terugkeerden uit Australië van hun royal tour door Oceanië.

Royal baby

Na hun bezoek aan Marokko ligt het reisschema van de twee royals voorlopig even stil. Zo is Meghan inmiddels ongeveer acht maanden zwanger van hun eerste kindje, die in april wordt verwacht. De hoogzwangere Meghan is daarom met zwangerschapsverlof, waardoor het onmogelijk is om verre reizen te maken. Het volgende bezoek van het stel aan Los Angeles zal daarom even op zich moeten wachten. Voordat het zover is hebben we alle informatie over de royal baby van Meghan en Harry voor je op een rij gezet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle