Riverdale en Beverly Hills 90210 acteur Luke Perry is overleden op 52-jarige leeftijd

De Amerikaanse acteur overleed afgelopen maandag aan een beroerte.

Suit, Facial hair, Formal wear, Beard, Premiere, Event, White-collar worker, Tuxedo, Style,
Getty Images

De acteur die bekend staat om zijn rol in de iconische serie Beverly Hills 90210 en meer recentelijk de serie Riverdale, Luke Perry, is afgelopen maandag op 52-jarige leeftijd overleden. Het overlijden van de acteur komt nadat Perry werd geveld door een beroerte, waardoor hij vorige week in het ziekenhuis belandde.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Steun

De 52-jarige acteur werd sinds zijn beroerte afgelopen woensdag in een kunstmatige coma gehouden. Gisteravond overleed de acteur ten gevolgen van een hersenbloeding. Volgens zijn vertegenwoordiger stierf Perry omringd door zijn kinderen, Jack en Sophie, zijn verloofde Wendy Madison Bauer, ex-vrouw Minnie Sharp, moeder Ann Bennett en stiefvader Steve Bennett, broer en zus Tom Perry en Amy Coder en andere naaste familie en vrienden. ‘De familie waardeert de steunbetuigingen en gebeden die Luke kreeg uit de hele wereld’, aldus een woordvoerder van de familie na zijn overlijden.

Cast of Beverly Hills, 90210
Cast van Beverly Hills 90210
mikel robertsGetty Images

Tiener-idool

Perry werd bekend door zijn personage Dylan McKay in de hitserie Beverly Hills 90210 in de jaren '90. De serie vertelt het verhaal van een groepje jongeren die opgroeien in het rijke Beverly Hills, en allerlei avonturen met elkaar beleven. Perry werd een waar tiener-idool met deze serie waardoor menig meisjeskamer in de jaren '90 vol hing met posters van de ster. Op dit moment was Perry bezig met een film van Quentin Tarantino genaamd Once Upon a Time in Hollywood en speelde hij een personage in de serie Riverdale. De opnames voor de film werden eind november afgerond en de film zal komende zomer op het witte doek te zien zijn. de De opnames van de serie zijn tijdelijk stopgezet, zo melden de makers van Riverdale aan Variety. Ook uitten zij hun verdriet over het trieste lot van Perry: ‘Je was een vrolijk en energiek mens. Je zal worden gemist, maar je nalatenschap leeft voor altijd.’

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity