Prins Harry en Meghan Markle op romantische date in Londen

Het royal koppel werd gespot tijdens de uitvoering van een Tina Turner musical in Londen.

Suit, Clothing, Formal wear, Carpet, Red carpet, Tuxedo, Fashion, Event, White-collar worker, Premiere,
Getty Images

Meghan Markle en prins Harry zijn terug in Engeland na hun officiële bezoek aan Marokko afgelopen week. Terwijl het koppel binnenkort hun eerste kindje verwacht hebben Meghan en Harry genoten van wat quality time, tijdens een romantische date-night in Londen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tina Turner-musical

Het koppel werd afgelopen zaterdagavond gespot in het Aldwych Theatre in Londen, waar ze een musical over het leven van Tina Turner bezochten. Via de officiële mediakanalen van de musical genaamd Tina: The Musical werd bekend dat het royal koppel een verschijning zou maken. De organisatie liet weten: 'We waren verheugd en vereerd om de hertog en hertogin van Sussex gisteravond bij de show te verwelkomen'. De zangeres die de rol van Tina tijdens de show vertolkt, Adrienne Warren, stelde heel enthousiast te zijn dat het koninklijke paar in het publiek aanwezig was: 'Ze zeiden dat ze zouden komen en dat deden ze! Dank aan de hertog en hertogin van Sussex. Het was een eer om opnieuw de kans te krijgen voor jullie te spelen!'. Het was een waar privé-uitje voor het koppel, waardoor Kensington Palace geen officiële details of foto's van hun bezoek aan het theater deelde.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Theaterliefhebber

Als voormalig actrice is Meghan lid van het National Theatre in Londen en is ze tevens een Royal Patronage voor de organisatie. Begin dit jaar maakte Meghan haar eerste openbare bezoek aan het theater, waarna zij en Harry van verschillende optredens in diverse theaters in Londen genoten. Meghan is een fervent fan het theater, zo laat een vertegenwoordiger van de hertogin weten in een persverklaring via People: 'De Hertogin van Sussex is een groot voorstander van het gebruik van kunst om mensen met verschillende achtergronden en gemeenschappen bij elkaar te brengen'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle