Pete Davidson en Kate Beckinsale bevestigen relatie met publieke zoensessie

Betekent dit dat de twee een relatie hebben?

pete-davidson-kate-beckinsale
Getty Images

Er gaat geen dag voorbij of er gaat wel weer een nieuw Hollywood-koppel viral. Zo is het internet momenteel in de ban van Saturday Night Live-acteur Pete Davidson en actrice Kate Beckinsale. Sinds de Golden Globes begin januari gingen er al geruchten de ronde dat de twee een stel zijn, en met hun bezoek aan een hockeywedstrijd lijken ze hun relatie te bevestigen. Zo werden Davidson (25) en Beckinsale (45) al zoenend gezien. En niet zomaar zoenend, maar PDA all the way.

Pete Davidson en Kate Beckinsale

Hollywoods nieuwste koppel verscheen afgelopen weekend bij een hockeywedstrijd van de New York Rangers, en het bleek al gauw dat de twee hun nieuwe liefde niet onder stoelen of banken wilden steken. Zo bevestigden Davidson en Beckinsale hun romance door een flink potje french kissing vlak voor de lens van tientallen camera's. Bekijk de zoensessie hieronder.

Nadat de relatie tussen Pete Davidson en zangeres Ariana Grande op de klippen liep (de twee waren zelfs verloofd en zouden dit jaar trouwen) werd de SNL-acteur gezien met Beckinsale op de afterparty van de Golden Globes. De twee zouden daarna meerdere keren op date zijn geweest.

Hilarische reacties

Nadat de foto's werden verspreid, stroomde Twitter al snel vol met reacties op het kleffe, verliefde stel. De situatie werd al helemaal het mikpunt van spot toen bleek dat Antoni van de populaire serie Queer Eye naast het koppel zat. Als derde wiel van de wagen zeggen zijn blikken meer dan een duizend woorden. Kijk mee.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws