Meghan Markle spreekt vol enthousiasme over de komst van haar royal baby

In deze video zijn we getuige van een stralende hoogzwangere Meghan, die niet kan wachten tot ze haar eerste kindje kan verwelkomen.

meghan-markle-buckingham-palace
Getty Images

Gistermiddag waren Meghan Markle en prins Harry te gast op een receptie in Buckingham Palace, waar alle ogen wederom op Meghan gericht waren. Naast dat de Hertogin van Sussex gekleed ging in een bijzondere look, sprak Meghan enthousiast over de komst van haar eerste kindje.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'We zijn er bijna!'

Ter ere van de vijftigste verjaardag van prins Charles' investituur met de titel Prins van Wales, kwam de hele koninklijke familie bij elkaar in het paleis. Meghan en Harry werden door velen benaderd over de komst van hun nieuwe baby en de verwachte bevallingsdatum die steeds dichterbij komt. Meghan raakte in gesprek met een gast tijdens het evenement die ze eerder had ontmoet, zo zei ze: 'Een beetje anders dan toen ik u laatst zag, hè?'. In een video van het gesprek zien we een stralende hoogzwangere Meghan die met veel enthousiasme vertelt dat de baby er zeer binnenkort zal aankomen. Toen haar gesprek met de gast ten einde liep, stelde Meghan: 'We zijn er bijna!'. Het lijkt erop dat de hertog en hertogin van Sussex beide opgewonden zijn om hun eerste kind in slechts een paar weken te verwelkomen. En de rest van de wereld kan ook niet wachten!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle