Kate Middleton en prins William houden elkaars hand vast in het openbaar

Een zeldzame uiting van hun affectie, en de wereld smelt.

Kate Middleton en prins William houden elkaars hand vast
Getty Images

Kate Middleton en prins William bezochten deze week het Britse plaatsje Blackpool. Voor hun publieke verschijning aldaar werd het koninklijke paar gespot in de tuinen van Kensington Palace terwijl ze, geheel out of character, een romantische wandeling maakten en zelfs elkaars hand vasthielden.

Handjes vasthouden

Alhoewel er geen protocol is tegen het tonen van publieke affectie (PDA) door leden van het Britse Koninklijke Huis, zien we Kate Middleton en prins William haast nooit toenadering zoeken in het openbaar – in tegenstelling tot prins Harry en Meghan Markle die geregeld elkaars hand vasthouden of een armpje haken (hoe gezellig). Normaal gesproken vermijden Kate en William lichamelijk contact tijdens uitingen daar zij 'professioneel willen blijven' als afgevaardigden van de Koningin van Engeland, zo meldde People al in 2016. Vlak voordat het stel deze week voor een officieel bezoek naar Blackpool afreisde werden ze woensdag gespot in de tuinen van Kensington Palace. En warempel, buiten het oog van de menigte zien we de Duke en Duchess of Cambridge elkaars hand vasthouden. Smelt.

Duchess of Cambridge in een jas van Sportmax en jurk van MICHAEL Michael Kors.
Kate Middleton in een jas van Sportmax en jurk van Michael Kors.
Getty Images

Kate Middleton in Michael Kors

Later op de dag arriveerde het paar in het Britse plaatsje Blackpool. Ondanks de stromende regen zag Kate er stralend uit in haar winterse look. Ze droeg een donkergroene Sportmax coat van wol (die helaas niet meer te koop is daar het een item is uit de Herfst/Winter collectie van 2015), een groene jurk van MICHAEL Michael Kors, over-the-knee boots van Ralph Lauren en een Manu Atelier handtas.

Clothing, Dress, Day dress, Aqua, Pattern, Neck, Teal, Sleeve, Cocktail dress, Design,
Nordstrom Michael Kors

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton