Prins William leerde via Youtube-tutorials het haar van prinses Charlotte te doen

De Hertog van Cambridge laat weten het stylen van zijn dochters haar een uitdagende klus te vinden.

2016 Royal Tour To Canada Of The Duke And Duchess Of Cambridge - Victoria, British Columbia
Pool/Sam HusseinGetty Images

Kate Middleton en prins William waren gister aanwezig in de Engelse stad Blackpool ter ondersteuning van hun innovatieve project gericht op de sociale en mentale gezondheid van kinderen. Het royal koppel maakte hun opwachting bij een park ter ere van de opening van een nieuwe speeltuin, waar prins William een gesprekje voerde over het hebben van kinderen, en in het speciaal het hebben van een dochter.

Standing, Uniform, Outerwear, Shoe, Suit, Style, Gesture,
Getty Images

Geen fan van de paardenstaart

De 37-jarige prins William is de gelukkige vader van drie kinderen. Zijn middelste kind is de inmiddels drie-jarige prinses Charlotte, de enige dochter van de hertog. Uit een bericht van People blijkt dat tijdens het evenement in Blackpool William met een bewoner sprak die tevens vader is van een meisje. De twee mannen kwamen al snel op een thema dat hen beiden ontzettend bezig hield; het stylen van het haar van hun dochters. De hertog gaf in het gesprek aan dat hij het uiteindelijk leerde door het bekijken van haartutorials op YouTube. William grapte zelfs: 'Probeer nooit een paardenstaart te doen! Het is een ware nachtmerrie.' Waarop Kate hem vroeg: 'Heb je wel eens geprobeerd een vlecht te maken? Dat is pas moeilijk', grapte de hertogin. Uiteindelijk gaf William het hilarische antwoord dat het aan hem ligt dat hij slecht is in het maken van goede kapels: 'Ik kan een paardenstaart maken bij een 3-jarige, maar dat is zo ongeveer het enige omdat ik niet genoeg haar heb om op te oefenen!', aldus prins William.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity