Nieuwe mogelijke sekstape van R. Kelly ontdekt

Een Amerikaanse man kwam de video tegen tijdens het opruimen van zijn huis.

r-kelly-concert
Getty Images

De controverses rondom het vermeende misbruik van rapper R. Kelly blijven zich verder opstapelen. De rapper moet later deze maand voor de rechtbank verschijnen omtrent de beschuldigden van seksueel misbruik. Nu is er een nieuwe video ontdekt van de rapper, waar hij naar verluidt te zien zou zijn terwijl hij een minderjarig meisje misbruikt.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sekstape

Eerder deze maand maakte de rapper sinds lange tijd zijn eerste publieke verschijning, waar hij te gast was bij een talkshow en boos en geëmotioneerd sprak over de beschuldigingen. Nu zijn er opnieuw beelden opgedoken van de rapper, waar hij naar verluidt een minderjarig meisje zou misbruiken. Het is nog niet officieel of de beelden geheel authentiek zijn, toch wist de vinder van de tape meteen wie hij voor zich had. De band werd gevonden door een Amerikaans echtpaar tijdens het opruimen van hun huis. De man die de desbetreffende video vond, Gary Dennis, was zijn collectie videobanden aan het opruimen tot hij een band tegenkwam met daarop de tekst R. Kelly. In eerste instantie dacht Dennis dat het om een opgenomen concert zou gaan, maar toen hij de videoband afspeelde zag hij de rapper seksuele handelingen uitvoeren bij een minderjarig meisje. 'Tot mijn grote verbazing zag ik echt R. Kelly op de beelden, maar het was niet tijdens concert. In plaats daarvan zag ik hem minderjarige meisjes misbruiken', aldus de man tijdens een persverklaring.

Glorida Allred Holds Press Conference To Discuss Alleged New R. Kelly Tape
Glorida Allred en Gary Dennis met zijn vrouw tijdens de persconferentie.
John LamparskiGetty Images

Onderzoek

Dennis stelt dat hij bij het vinden van de video zich meteen bewust was van de waarde van de inhoud van de tape. Daarom overhandigde hij de video aan Gloria Allred, een Amerikaanse advocaat die een organisatie heeft opgericht ter ondersteuning van slachtoffers van seksueel misbruik door R. Kelly. De advocaat van Kelly, ontkent dat de rapper te zien is op de video. 'R. Kelly is niet de man op deze beelden', liet de man weten in een verklaring. Hoe Gary Dennis precies aan de videoband komt is niet duidelijk. De man stelt vaak videobanden te hebben geruild met vrienden, en denkt dat hij op deze manier per ongeluk bij hem terecht is gekomen. De mogelijke sekstape wordt meegenomen in het onderzoek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity