Kendall Jenner ging op de meest "stelletjes"-achtige date met nieuwe vriend

Het Amerikaanse topmodel werd met haar date gespot in een winkelcentrum in een stofzuigerwinkel.

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
TONI ANNE BARSONGetty Images

Kendall Jenner is al enige tijd aan het daten met Amerikaanse basketbalspeler Ben Simmons. Sinds de zomer van 2018 is het koppel samen en menig keer gespot op romantische dates. Zowel Jenner als Simmons zijn jong, rijk en beroemd, maar geven blijkbaar voor hun dates de voorkeur aan alledaagse bezigheden. Zo werd het koppel dit weekend gespot tijdens een ultra-normale date in een winkelcentrum in New Jersey.

Amerikaanse mall-date

De datingsituatie van het jonge stel speelt zich niet af in dure nachtclubs of trendy fashion week afterparty's, maar op een plek waar je elke andere tiener of twintiger in de Verenigde Staten op een willekeurige zaterdagavond kunt tegenkomen; een winkelcentrum in een buitenwijk van New Jersey. De plek ligt aan de andere kant van de Delaware rivier, waar aan de overkant in het centrum van Philadelphia Ben Simmons woonachtig is. New Jersey is daarom het perfecte toevluchtsoord bij uitstek om een date zonder al te veel paparazzi te hebben.

Kendall werd met Ben gespot tijdens een ultra-Amerikaanse date, al struinende in een winkelcentrum waar het koppel besloot om in de winkel Best Buy te gaan shoppen voor stofzuigers. Na het bekijken van een paar modellen besloot het paar romantisch te dineren in het Grand Lux Cafe, een 3.5 sterren restaurant in de stad. Net wat meer up-scale dan het uitzoeken van stofzuigers. Wellicht geeft Kendall de voorkeur aan een relatie waarbij ze het low-key kan houden, aangezien het model de rest van de tijd volledig in de spotlight staat tijdens fashion week en Keeping Up With The Kardashians. En oud-Amerikaanse mall-date met afsluitend een romantisch diner, lijkt daarom de perfecte date voor het 23-jarige model.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity