Kylie Jenner wilde Stormi eigenlijk een totaal andere naam geven

Voor dochter Stormi had Kylie Jenner eigenlijk een veel gewonere naam in gedachte, en wel deze.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Iedereen is inmiddels bekend met de naam Stormi Webster, maar beautymagnaat Kylie Jenner had eigenlijk een totaal andere naam in gedachte voor haar dochter. Een naam die veel vaker voorkomt, en niet zo opvallend is als de naam Stormi.

'Prachtige naam'

De 21-jarige Jenner onthulde dit tijdens een Instagram Live Instagram Live voor haar 129 miljoen fans. Deze story was eigenlijk bedoeld als make-up tutorial, maar toen ze middenin de contour zat (hoe kan het ook anders, ze heet Kylie Jenner) begon ze te vertellen hoe zij op de naam Stormi was gekomen. Hierbij deelde ze ook dat het niet haar eerste keuze was. Sterker nog, er waren twee andere namen die haar voorkeur hadden. Maar zodra de kleine ter wereld kwam bedacht Jenner: 'Ik kon mij gewoon geen andere naam indenken dan Stormi.' Helaas hield ze naam nummer twee voor zichzelf (wie weet voor baby nummer twee) maar haar derde keuze maakte ze wel bekend. 'Ik denk dat ik mijn dochter nooit zo zou noemen, maar ik dacht wel aan de naam Rose ... Ik vind het een prachtige naam, maar het paste gewoon niet bij haar.' Zonder hier een specifieke reden voor te noemen. 'Shout-out to everyone named Rose', sloot ze af met een knipoog. Als je bedenkt dat Stormi's jongste familieleden Chicago en True heten, lijkt Rose ook niet helemaal binnen dit rijtje te passen. Het is een meer conventionele, klassieke naam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity