Channing Tatum en Jessie J voor het eerst samen gespot in Londen

De Amerikaanse acteur en Britse zangeres hebben nu al een ware couple style ontwikkeld.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een jaar nadat de Amerikaanse acteur Channing Tatum en zijn toenmalige vrouw Jenna Dewan hun scheiding aankondigden, is Tatum voor het eerst samen gespot met de Britse zangeres Jessie J. Channing was negen jaar getrouwd met zijn ex-vrouw Jenna Dewan. Samen hebben ze een zesjarige dochter, Everly.

Matching looks

De geruchten dat Channing en Jessie J een setje zijn, gingen al langer de ronde, maar de twee hielden al die tijd hun liefde voor elkaar een goed bewaard geheim. Tot nu. Het verliefde koppel werd voor het eerst samen gespot tijdens een dagje shoppen in Londen. En is de liefde wel echt als je geen matching outfits draagt? Juist. Jessie J droeg een Louis Vuitton-tas over haar schouder in combinatie met een zwarte bomberjack, een beige trainingspak en sneakers terwijl Tatum voor een Valentino T-shirt koos, met een geruite jas, een losse jeans, sneakers en een Stüssy baseballpet. Beiden grote fan van de athleisure trend dus, zoals ook Justin en Hailey Bieber die een duidelijke visie hebben op hun couple style.

Nieuwe liefde

Ook bij Tatums ex-vrouw Jenna gaat het op liefdesvlak de juiste richting op. Zij vormt sinds november vorig jaar een koppel met de 43-jarige Broadway-acteur Steve Kazee. Op Valentijnsdag dit jaar verklaarde hij zijn liefde voor Dewan in een Instagram-post waarbij hij zei: 'Jenna, ik weet niet wat ik heb gedaan om je liefde te verdienen, maar ik ben zo dankbaar dat we elkaar gevonden hebben. Happy Valentines Day my love.' Kazee speelde onder andere in de film 'Once' en was te zien in Pretty Woman: The Musical.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity