Paris Jackson verdedigt vader Michael niet tegen misbruik beschuldigingen

De dochter van The King of Pop heeft gezegd dat het "niet haar rol" is om vader Michael publiekelijk te verdedigen tegen aantijgingen van misbruik.

Clothing, Street fashion, Fashion, Dress, Fashion model, Shoulder, Day dress, Fashion design, Footwear, Design,
Getty Images

Nu de documentaire Leaving Neverland over het seksueel misbruik van de King of Pop, Michael Jackson, het wereldwijde nieuws domineert, weigeren radiostations Jacksons muziek te draaien en verwijderd het Franse modehuis Louis Vuitton de op Michael Jackson geïnspireerde items uit de mannencollectie. Michaels twintigjarige dochter Paris Jackson reageert nu op Twitter over de commotie.

"Niet haar rol"

De omstreden documentaire Leaving Neverland, die in Nederland op 8 maart te zien op NPO 3, beschrijft Jacksons langdurige relatie met toen twee jongens, James Safechuck (41) en Wade Robson (36), in de jaren negentig, die Jackson beschuldigen van seksueel misbruik. Zijn dochter zegt nu dat het "niet haar rol" is om haar vader te verdedigen in deze kwestie. 'Er is niets dat ik kan zeggen dat nog niet gezegd is met betrekking tot deze zaak. Taj [haar neef, red.] doet het prima op zichzelf en ik steun hem daarin, maar het is niet mijn rol', zegt Paris. 'Ik probeer gewoon iedereen te laten chillen en "go with the flow", wees zacht en denk aan het grotere geheel. Zo ben ik.'

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

"Relax"

Het is niet de eerste keer dat Jackson haar mening rondom het schandaal geeft. Zo reageerde ze begin deze maand op een Twitter-gebruiker: 'Ze doen dit bij iedereen met een goed hart die verschil probeert te maken, maar denk je nu echt dat het mogelijk is om zijn naam door het slijk te halen? Denk je echt dat ze een kans hebben? Relax.' Volgens geruchten heeft Paris de docu nog niet bekeken.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity