Paris Jackson ontkent opname in ziekenhuis

De dochter van Michael Jackson zou hebben geprobeerd zichzelf iets aan te doen na de reacties op de documentaire Leaving Neverland, waarin het vermeende seksueel misbruik van haar vader centraal staat.

paris-jackson-zelfmoordpoging
George PimentelGetty Images

De documentaire Leaving Neverland over het vermeende seksueel misbruik van wijlen Michael Jackson doet behoorlijk wat stof opwaaien. Zo keren sommige radiostations de muziek van Jackson de rug toe en heeft Louis Vuitton op Jackson geïnspireerde items uit de huidige mannencollectie gehaald.

Vorige week reageerde Paris Jackson, de twintigjarige dochter van The King of Pop, voor het eerst op alle aantijgingen rondom haar vader. Zo gaf ze aan dat het 'niet haar rol' was om haar vader te verdedigen. Kort na haar reactie kwam het heftige nieuws naar buiten dat Paris zou zijn opgenomen in het ziekenhuis wegens een zelfmoordpoging, maar zelf ontkent ze dat.

Zelfmoordpoging

Volgens Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ zou de twintigjarige dochter van Michael Jackson afgelopen weekend zijn opgenomen in het ziekenhuis. "Familiebronnen" zouden hebben gemeld dat het ging om een zelfmoordpoging. Zo vertellen zij dat die poging deels te maken zou hebben gehad met de nasleep van de Leaving Neverland-documentaire, waarin twee mannen vertellen over hoe Michael Jackson hun zou hebben misbruikt in hun kinderjaren. Volgens TMZ arriveerde de politie zaterdag rond half acht in de ochtend bij het huis van Paris.

'Leugens'

Zelf ontkent Paris de geruchten van haar vermeende ziekenhuisopname. Zo laat ze op Twitter weten dat de berichten allemaal onzin verkondigen. Het bericht van TMZ op Twitter beantwoordt ze met reacties als 'leugenaars' en 'leugens'. Niet veel later deelde TMZ dat Paris uit het ziekenhuis is ontslagen en dat ze nu wordt geholpen door haar "team".

Of de twintigjarige nu is opgenomen of niet, in het verleden heeft ze al eerder gekampt met mentale problemen. Zo deed ze op haar vijftiende een zelfmoordpoging, waarna ze voor een geruime tijd in een kliniek verbleef voor jongeren met psychische stoornissen. Ook in januari dit jaar zou Paris zich opnieuw hebben laten opnemen om te werken aan haar psychische problemen en depressieve gevoelens.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity