Meghan Markle maakt onverwachte verschijning in vintage Dior-jas

Is dit Meghans laatste zwangerschapslook?

meghan-markle-doop-dior
Joe Giddens - PA ImagesGetty Images

Vorige week werd bekend dat Meghan Markle, die inmiddels acht maanden zwanger is, met zwangerschapsverlof zou gaan en daarom geen publieke verschijningen meer zou maken. Afgelopen zaterdag woonde de hertogin van Sussex echter een doop bij, en wel van Lena Tindall, de baby van Zara Philips en Mike Tindall. Hoewel de doop geen publieke aangelegenheid was, werd Meghans (waarschijnlijk) laatste zwangerschapslook wel vastgelegd. Zo verscheen de hoogzwangere hertogin in een vintage jas van Christian Dior.

Peetvader Harry

Zaterdag vond de doop plaats van Lena Tindall, de dochter van Zara Philips en Mike Tindall. Mocht je niet weten wie dat zijn: Zara is de dochter van prinses Anne (dochter van koningin Elizabeth) en Mark Phillips. De baby werd gedoopt in de St. Nicholas Church in Cherington, Gloucestershire. Zara en Mike kozen prins Harry om de peetvader van hun dochter Lena te worden. Voor de gelegenheid maakten niet alleen Meghan Markle en prins Harry hun opwachting, ook koningin Elizabeth was erbij. Prins William en Kate Middleton waren afwezig op het familie-evenement, gezien zij andere verplichtingen hadden. Zo waren de twee aanwezig bij de St. Patrick's Day Parade in de Britse plaats Hounslow.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Laatste zwangerschapslook

Voor de speciale gelegenheid droeg Meghan een vintage zijden Christian Dior-jas in een chocoladekleur. Ze combineerde de jas met een marinekleurige baret en een tas van Victoria Beckham. Dit is waarschijnlijk de laatste zwangerschapslook die we van Meghan te zien krijgen voordat ze bevalt van de royal baby, die eind april wordt verwacht. De laatste publieke verschijning die de hertogin maakte was op Commonwealth Day, toen ze wederom een ontwerp van Victoria Beckham droeg. Bekijk alle zwangerschapslooks van Meghan in onderstaande gallery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle